Haberler

Kırşehir'de Esnaf, Asker İçin Eski Telefon Topluyor

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli (TSK) erbaş ve erlerin aileleri ile olan iletişimlerini geliştirmek ve motivasyonu arttırmak adına kışlada telefon kullanımı haberlerinin yayılmasının ardından Kırşehir’de esnaf, eski telefon arayışına girdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli (TSK) erbaş ve erlerin aileleri ile olan iletişimlerini geliştirmek ve motivasyonu arttırmak adına kışlada telefon kullanımı haberlerinin yayılmasının ardından Kırşehir'de esnaf, eski telefon arayışına girdi.

Askeri malzemelerin yanı sıra ikinci el eski telefon arayışına da girdiğini ifade eden esnaf Mustafa Topak, özelliği olmayan telefonların piyasada çok olmadığı için insanların eski telefon arayışına düştüğünü söyledi.

Kışlada kullanılacak telefonların akıllı telefon olmaması gereği üzerine insanların ve esnafın telefon arayışına girdiğini anlatan Topak, "Biz şu anda askeri malzemeleri satıyoruz. Bunun yanı sıra telefonun serbest olması ile beraber askerde telefon ihtiyacı doğdu asker kardeşlerimize bu arada özelliği olmayan telefonlar da piyasada olmadığı için insanlar şimdi eski telefonların peşine düştüler. Bizler de yeni bir sektöre atılım yapmak istiyoruz. Eski telefonları piyasada nasıl buluruz bilemiyoruz ama bir çare bulunacak. Şimdilik arkadaşlardan telefonları topladık. Topladığımız telefonları ise satışa çıkarmak istiyoruz. İnşallah satışlarımız patlar ve müşterilerimiz çoğalır, böyle bir ticaret şekli doğdu. Birkaç tane asker kardeşimiz geldi, bunların bizler devamını bekliyoruz. İnşallah geldiklerinde de tercihleri dahilinde telefonları bulabilirler" diye konuştu.

Kırşehir'de günlük ve süreli telefon kiralama sistemi ise telefoncular arasında yaygın olarak kullanılmıyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Tsk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title