Haberler

Kırşehir'de Basın Ormanı Kuruldu

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından bir süre önce başlatılan Yerel Medya Bilgilendirme Toplantıları ve Basın Ormanı Projesi devam ediyor.

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından bir süre önce başlatılan Yerel Medya Bilgilendirme Toplantıları ve Basın Ormanı Projesi devam ediyor. Yerel medya tarafından büyük ilgiyle karşılanan etkinliğin sonuncusu Kırşehir'de gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde başlayan toplantı sonrasında Kırşehir'in Mucur İlçe sınırları içerisinde Valilik tarafından tespit edilen 6 bin 500 metrekare alana, Basın Yayın ve Gazeteciler Hatıra Ormanı kuruldu. Vali Mehmet Ufuk Erden'in de katıldığı törene, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Mucur Kaymakamı Arif Yalçın, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Vali Mehmet Ufuk Erden ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya birlikte ağaç dikerken, gazeteciler de birer ağaç dikti. Tören, hatıra ormanında hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ufuk Erden Murat Karakaya Kırşehir Mucur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title