Haberler

Kırşehir'de 90 filyasyon ekibi kontrolleri sağlıyor

Güncelleme:

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 90 filyasyon ekibinin kontrolleri sağladığı bildirildi.

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 90 filyasyon ekibinin kontrolleri sağladığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, koronavirüsle mücadele kapsamında kent merkezi ve ilçelerde oluşturulan filyasyon ekiplerinin, vakaları ve temaslı kişileri tespit ederek, salgının önüne geçilmesi için çalışma yürüttükleri belirtildi.

Koruyucu kıyafetlerle belirlenen adreslere giderek kontrolleri sağlayan ekiplerin yoğun bir emek sarf ettiği vurgulanan açıklamada, ekiplerin salgının yayılmasını engellemeye yönelik programlar halinde hareket ettikleri aktarıldı.

23'ü hekimli olmak üzere 90 filyasyon ekibinin kent merkezi ve ilçeler de tespit edilen adreslere gittikleri belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Filyasyon da birinci ekibimiz, testi pozitif çıkan hastaların yakınları ve temas ettiği kişilere telefonla ulaşıp, bilgi notu hazırlıyor.

İkinci ekip de bilgi notuna göre hane ziyareti gerçekleştirip, hem bilgilendirme yapıyor hem de temaslıların izolasyona alınmasını sağlıyor.

Emniyet ve Jandarma görevlilerinin de içinde bulunduğu üçüncü ekip ise 14 günlük karantinaya alınan kişilere, belli periyotlarda ziyaretler yapıp, kurallara uyup uymadıklarını kontrol ediyor.

Filyasyon birimlerinde değişik branşlarda birçok sağlık çalışanı görev alırken, ekipler görevlerini titizlikle yerine getiriyor. Koronavirüsün yayılmasını engellemek için ekiplerimiz yoğun çaba gösteriyor."

Kaynak: AA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Kırşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title