Haberler

Kırşehir'de 5 Büyüklüğünde Deprem

Güncelleme:

Kırşehir'de merkez üssü Çiçekdağı olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Ankara ve Kayseri'de de hissedildi.

Merkezi üssü Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, saat 19.40'ta gerçekleşen ve merkez üssü Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesi olan 5 büyüklüğündeki deprem, 137 kilometre mesafede bulunan Ankara'da ve Kayseri'de de hissedildi.

SÜREKLİ DEPREMLER OLUYOR

Bu arada Kırşehir'in Çiçekdağı bölgesinde bölgede sarsıntı hareketliliği devam ediyor. 5 büyüklüğündeki depremden önce, 2.7 ve 3.5 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmişti. 5 büyüklüğünde depremden sonra da 3.3 ve 2.3 büyüklüğünde artçı sarsıntılar yaşandı.

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Çiçekdağı Kaymakamı Adem Ergül, Polis ve jandarma ekiplerinin tedbir amaçlı kontrol yaptığını, muhtarlarla görüştüklerini dile getirerek, "Bize ulaşan bilgilere herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı" dedi.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deprem sonrası vatandaşlarda kısa süreli korku yaşandığını ancak ilçede herhangi bir mal ve can kaybı olmadığını kaydetti.

"YIKILAN EV YOK"

İlk belirlemelere göre merkez üssüne yakın bazı yerleşim merkezlerindeki eski evlerde duvarlarda çatlakla dışında hasara neden olmayan depremler, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu.

Depremin merkez üssü Hacıduraklı Köyü muhtarı Sami Yıldırım, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, ilk depremin hafif ikincisinin çok şiddetli olduğunu söyledi. Yıldırım, "Yıkılan ev yok. Bazı evlerde hasar olabilir. Köydeki evleri kontrol edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çiçekdağı Kırşehir Güncel Haberler

500

Yorumlar (156)

DÜRBÜNLÜ:

TÜM KIRSEHiRLi KARDESLERiME, , GECMiS OLSUN, , , ALLAH TÜM HALKIMIZI, , BÖYLE FELAKETLERDEN, , MUHAFAZA EYLESiN, , ALLAH VATAN HAiNLERiNE FIRSAT VERMESiN, , , AMiN, , , AMiN, , , AMiN, ,

141
4
yanıtYanıtla
cem tuna:

Dürbünlü''nün yazdığı yukarıdaki yoruma can-ı gönülden katılıyorum, ancak yine dürbünlü''nün (muhtemelen) benim adımı kullanarak ve kendi yorumuna cevap vermek üzere yorum yapmasını kınıyorum. . .

yanıt0
yanıt3
kırşehirli hakan:

kırşehirde deprem olmasına sevinen kekolar, vanda deprem olduğunda size ev paralarını biz verdik. asırlardır türk milletinin ekmeğini yiyip ihanet ettiniz unutmayın bu dünyanın birde ahireti var

54
10
yanıtYanıtla
malo:

ulan ırkçılık yapma. Kırşehir vanın ne farkı var. senin gibi ırkçı kimseye de yardım edemez. kırşehirli kardeşlerime de çok geçmiş olsun.

yanıt6
yanıt3
İslam''ı geç, Allah''a var:

Vanlı Kürtler teşekkür ne bilmedikleri gibi edepsiz edepsiz beddua ediyorlar. Kendi bindikleri dalı aşındırıyorlar. Gözden düşmek hiç bir şeye benzemez Kırolar. Ha 7 kat semadan düşmüşsün ha gözden düşmüşsün. Türk iyiliği karşılıksız bırakmaz, hiç bir saldırı da karşılıksız kalmaz. Bir ordu''ya tek başına meydan okuyan birisi görürseniz O Türk''tür, dikkatli olun demiş tanıyanlar. Anladınız mı tijjolar.

yanıt3
yanıt1
varto Mobil-ANDROID:

yuce yaratici irkcilari yerlebir et

23
23
yanıtYanıtla
berlin berlin:

UMARIM TÜRKIYE YIKILIR BU KADAR GÜNAHSIZ COCUK VE INSAN GÜNEY DOGUDA ÖLURKEN INSANLAR 27 GÜNDÜR AC EKMEKSIZ BEBEKLER MAMASIZ KALIRKEN NEDEN OLMASINKI DEPREMLER INSANLIK ÖLDÜ INSANLIK AYAK ALTINDA DOGUDA

9
37
yanıtYanıtla
münihli:

BERLiNLi BAK Bii:78 milyon huzurlu ve mutluyuz, , sadece pkk, lilar mutsuzdur, , yazdigin yorumlardan senin pkk, li oldugunu anladim, , silahi birakip teslim olun, , kürt türk diye ayrim yapmayin, , ülkeyi bölmeyin, , ülke bölünürse, , yabancilar ülkemizi isgal edip, , tüm halklarimizi esir ederler, , bunun örneklerini ortadoguda hergün görmekteyiz, ,

yanıt12
yanıt1
Bu ne...:

Van depremi olduğunda hiçbir zaman böyle bir düşünce içerisine girmedim..Aklıma bile gelmedi..Oradaki ölen kardeşlerimize allahtan rahmet diliyorum tekrar...Ama ne yaratıklar var ve hastalıklı beyinler var.Allah ıslah etsin..Beddua birgün dönüp dolaşıp size de uğrayacaktır..

yanıt6
yanıt0
MÜFTÜ DEDE:

DEPREMLER TOPLUMA, , ALLAHIN BiR iKAZIDIR, , , KiTAPLAR BÖYLE SÖYLÜYOR, , ,

39
5
yanıtYanıtla
Tüm 156 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title