Haberler

Kırşehir: Çocuk Yuvasından Bilişim Dünyasına

Kırşehir Erkek Yetiştirme Yurdu'nda Büyüyen 20 Yaşındaki Onur İmamoğlu, Web Sitesi Yaptırmak İsteyen Şirketlerin Gözdesi Haline Geldi.

Kırşehir Erkek Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen 20 yaşındaki Onur İmamoğlu, web sitesi yaptırmak isteyen şirketlerin gözdesi haline geldi.

Nevşehir'in Avanos İlçesi doğumlu 20 yaşındaki Onur İmamoğlu, 1998 yılında girdiği Kırşehir Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan 2005 yılında ayrılırken, şimdilerde web sitesi kurdurmak isteyen şirketlerin ilgi odağı haline geldi. Şirketlerin peşine düştüğü İmamoğlu, hazırladığı web siteleriyle internet dünyasına girdiğini ifade etti. İmamoğlu, "1987 yılında Nevşehir'in Avanos İlçesi'nde doğdum. 1998 yılında Kırşehir Erkek Yetiştirme Yurdu'na girdim ve burada yaklaşık 7 yıl süresince barındım. Arkadaşlarım okul sıralarında farklı idealler peşindeyken, ben bilişim dünyasını seçtim. Lise sıralarında başladığım web tasarımı işinde oldukça önemli mesafeler kat ettim. Bugüne kadar 170 firmaya web sitesi kurdum ve ekmeğimi bu yolla kazanıyorum. Çocuk yurdunda kalmam hiçbir zaman bana dezavantaj olmadı. Kırşehir Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kaldığım süre içerisinde gerek yurt yönetiminden, gerekse öğretmenlerden büyük destek gördüm. Öyle ki, web tasarımı için öncelikli seçtiğim internet kafelerin ücretini dahi onlar ödedi. Bana destek oldukları için hepsine teşekkür ediyorum. Yurttan ayrılan sokak çocuğu yerine bugün 'Webmaster Onur' olarak anılıyorum ve her geçen gün yeni web siteleri hazırlıyorum. Son olarak www.idealanadolu.com, www.blueradyo.com ve www.kirsehirshcek.gov.tr adlı haber, müzik, kent rehberi, paylaşım platformları ve resmi kurum sitelerini yaparak, hazırladığım web sitesi sayısını artırmaya devam ediyorum. Son günlerde şirketlerin web sitesi kurma zorunluluğuna dair çıkan yasayla işlerim daha da açıldı ve şu anda İdeal Web Tasarımcılık adı altında faaliyetlerimi sürdürüyorum. Yuva ve yurt çocuklarının hiçbir zaman hayata küsmemelerini ve bu anlamda kendilerini sürekli yetiştirmelerini istiyorum. Çünkü, boş sokakların kimseye faydası yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title