Haberler

Kırşehir Belediyespor kulübünde yeni dönem

Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Başar Altuntaş, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen basın toplantısında, Kırşehir'de yeni bir dönem başladığını belirtti.

Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Başar Altuntaş, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen basın toplantısında, Kırşehir'de yeni bir dönem başladığını belirtti.

Kulüp Başkanı Altuntaş, "Ahlaki yönü kuvvetli futbolcularla yürüyeceğiz. Güçlü ve kaliteli bir takım oluşturacağız. Fahiş fiyatlarla bizlerin karşısına çıkan futbolcularda var. Bizlerin devam edeceği oyuncu arkadaşlarımız da var" dedi.

Kırşehir Belediyespor, Ahi Stadına çıkacak oyuncularda öncelikli bir havuz oluşturarak yetenek kadar şehrin değerlerine de uygun oyuncuların alınacağını ifade eden Teknik Direktör Ercümend Hülakü Coşkundere, "Yaşanan süreci en iyi burada yaşayan insanlar bilirler. Bizler, teknik kısmı biliriz. Oyuncunun performansı ve yeteneklerinden ziyade davranış ve tutumları da çok önemli, bir havuz oluşturacağız. Kulüp yönetimi de bir havuz oluşturacak uygun ortamla başarıda gelecek" diye konuştu.

Kulübün bilinen borcu 1 milyon 792 bin lira üzerinde

Kırşehir Belediyespor takımının borcunu da açıklayan Kulüp Başkanı Başar Altuntaş, açıklamasını şöyle sürdürdü;

"2. Ligdeyiz, ince eleyip sık dokumaya devam edecek ve acele kararlar vermeyeceğiz. Bütçe üst noktalara da çıkıyor. Kampanya ve sponsorluk görüşmelerimiz de devam ediyor. Kaliteli bir takımı hep birlikte kuracağız. Sadece biz değil hep birlikte bir takım oluşturacak ve yürüyeceğiz. Derneği devraldıktan sonra yapılan açıklamada 1 milyon 792 bin liralık borcu olduğu söylenen kulübün borcu yaptığımız inceleme sonrasında daha fazla olduğu görüldü. Bir takım öngörülerimiz var ama şuan net bütçe açıklamak doğru değil."

Başkan Yardımcısı Mehmet Işık ise sosyal medya üzerinden yapılan propagandalarında doğru olmadığını ve oyunculara federasyona gitmeden karşılıklı anlaşma yapılması teklifinde bulunulduğunu belirtti. Yapılan kulüp bilgilendirmesinin ardından Teknik Direktör Ercümend Hülakü Coşkundere ile resmi sözleşme imzalandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kırşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title