Haberler

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Açıklaması

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, işçilerine ödedikleri maaşların asgari ücretin üzerinde olduğunu belirtti.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, işçilerine ödedikleri maaşların asgari ücretin üzerinde olduğunu belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Belediyesi olarak kendi bünyesinde çalıştırdıkları şirket personellerinin maaşlarını asgari ücretin yüzde 10 ile yüzde 140'ı üzerinde ödediklerini, hiçbir çalışanın asgari ücret almadığını aktardı.

Görevde bulunduğu 10 yıl içinde en büyük gayretinin işçi maaşlarının zamanında ödenmesi olduğuna işaret eden Bahçeci, alın terinin kutsal olduğunu, bunun gereğini yerine getirdiklerini bildirdi.

İşçi ücretlerini öderken hiçbir işi de aksatmadıklarını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

"Gelir, gider dengemizi iyi sağladık ve maaşları zamanında ödeyerek hiçbir çalışanımızı mağdur etmedik. Bunun yanında hiçbir işimizi aksatmadık. Hatta çok sayıda fiziki ve sosyal projeyi tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Hizmetlerimizde en büyük pay sahibi olan işçi kardeşlerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kırşehir Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Biz de Kırşehir'in seçilmiş belediye başkanı ve bu ailenin reisi olarak 10 yıldır ailemizi büyütmek, genişletmek ve ailelerimizin geçimini, maaşını gününde almasını, bütün sosyal haklarını geliştirmeye çalışıyoruz. Belediye olarak çalışanların haklarını son kuruşuna kadar ödüyoruz. Hiçbir çalışanımızı şimdiye kadar mağdur etmedik. Kırşehir Belediyesinde işçi kardeşlerimize ödenen maaşlar asgari ücretin üzerindedir."

Kaynak: AA / Güncel

Fethi Yaşar Kırşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title