Haberler

Kırşehir: AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırşehir İl Teşkilatı Tarafından Yapılan Danışma Meclisi Toplantısında, Seçim Startı Verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırşehir İl Teşkilatı tarafından yapılan danışma meclisi toplantısında, seçim startı verildi.

Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti'li Milletvekilleri Mikail Arslan ve Hacı Turan, Belediye Başkanı Halim Çakır, AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik, ilçe teşkilatlarının başkanları, belde ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, seçim startını verdiklerini belirterek, "AK Parti Hükümeti, geçen 4 yıllık süre içerisinde milletin menfaatleri doğrultusunda çok büyük hizmetler ve reformlar gerçekleştirmiştir. Bugünden itibaren AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı olarak seçim startını veriyoruz. AK Parti'nin milletin menfaatleri ve Türkiye'nin daha sağlam temellere oturması için birkaç dönem daha iktidara gelmesi gerekiyor. Bu noktada, AK Parti'li tüm kardeşlerimizin bu konuda duyarlı olmasını ve bir sorumluluk bilinci içerisinde seçim çalışmalarına katılmalarını istiyoruz. Parti olarak milletimizin beklentilerini karşılayacak siyaset ve hizmet yapmak bizim asli görevimizdir " dedi.

Bahçeci'nin ardından sırasıyla Milletvekili Arslan ve Turan ile Belediye Başkanı Halim Çakır tarafından birer konuşma yapıldı. Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title