Haberler

Kırsala Yatırımlar Hız Kesmiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kırsala yatırımlarla ilgili iki daire başkanlığının 2018 bütçesinin 110 milyon lira olduğunu bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kırsala yatırımlarla ilgili iki daire başkanlığının 2018 bütçesinin 110 milyon lira olduğunu bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, tarım ve hayvancılığa yönelik desteklerde Kayseri'nin açık ara önde olduğunu ifade etti.

Göreve gelir gelmez Kırsal Hizmetler ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığını kurduklarını anımsatan Çelik, şunları kaydetti:

"Bu iki daire başkanlığımızın görevi kırsal için projeler geliştirmek ve bunları hayata geçirmek. Bu anlamda yapılan projelerden birisi de hayvanların içme suyu için kullanılan sıvatlar. Kırsaldaki hayvanların içme suyu için 500 sıvatı üç senede dağıttık. Yoğun talep üzerine 500 adet daha aldık. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için aldığımız sıvatları 100'den fazla mahalleye bir hafta içinde dağıtacağız.

Bu iki daire başkanlığının bütçesi 2018 yılında 110 milyon lira. Yatırımlarımız sayesinde bugün hangi ilçeye, hangi mahalleye gitsek 'Allah razı olsun' diyorlar. Onların duasını almaktan mutluyuz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi kadar ilçelerine hizmet eden belediye yok."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title