Haberler

Kırmızı Işık Tepkisi

Kırmızı Işığa Aldırmayan İngiliz Muhafazakar Parti Lideri David Cameron'un (41) Başı Derde Girdi.

Kırmızı ışığa aldırmayan İngiliz Muhafazakar Parti lideri David Cameron'un (41) başı derde girdi.

Sürekli olarak kimliğini gündemde tutmaya çalışan Muhafazakar Parti lideri Cameron'a halk tepki gösterdi.

Çevre kirliliğini azaltmak için her gün işine bisikletle giden ve bu şekilde herkesi çevreci olmaya özendiren Cameron'un, kırmızı ışığa aldırmadan yoluna devam etmesi, İngilizleri şok etti..

Parlamento meydanında gerçekleşen olayın görgü tanıkları, Cameron'un çıldırmış bir şekilde bisiklet kulandığını ve kırmızı ışığa aldırmadan bir hışımla karşıdan karşıya geçtiğini ön sürdü,

Özür diledi

Geçtiğimiz yılda kasketsiz bisiklet kullandığı için yoğun eleştirilere maruz kalan Cameron, bu kez olay büyümeden bir açıklama yaparak, İngiltere halkından özür dilemen zorunda kaldı.

İngiltere'de karayolu kanunlarına göre, kırmızı ışıkta geçmenin cezası 60 sterlin (yaklaşık 140 YTL). Son zamanlarda trafik önlemlerini arttıran İngiliz trafik polisi, başkent Londra'da yüzlerce bisiklet sürücüsünü çeşitli nedenlerden dolayı cezalandırmasının üzerine, Cameron'un ikinci defa işlediği bu suç, kısa sürede gündemdeki yerini aldı.

Muhafazakâr Partisi Sözcüsü de, Londra'da bisiklet sürmenin çok zor olduğunu ifade ederek, Cameron'un kırmızı ışık ihlali yapmasından dolayı halktan özür diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title