Haberler

'Kırmızı Fularlı Kız' PKK'yı Karıştırdı! Kadın Teröristler Ayaklandı

Güncelleme:

Kamuoyunda 'Kırmızı fularlı kız' olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil, PKK'yı karıştırdı. Murat Kırayılan'ın himayesi altında olan Karacagil, diğer kadın teröristlerin tepkisini çekti.

PKK'nın kadın teröristleri, 'kırmızı fularlı kız' olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil'i himaye ettiği gerekçesiyle, Murat Karayılan'a isyan bayrağı açtı.

Güneydoğu'daki operasyonlarda ağır kayıplar veren PKK'nın kadın teröristleri, 'kırmızı fularlı kız' Ayşe Deniz Karacagil'e ayrıcalık tanıdığı gerekçesiyle örgüt lideri Murat Karayılan'a isyan bayrağını açtı.

TELSİZDEN PROTESTO

Sabah'ın haberine göre; Kırsala gönderilen kadın teröristler, örgüt liderlerinden Murat Karayılan'ın, kamuoyunda "Kırmızı fularlı kız" olarak bilinen ve 98 yıl hapis cezasıyla yargılanırken, dağa çıkıp "Destan Yörük" kod adını alan Ayşe Deniz Karacagil'i koruma altına almasına sert tepki gösterdi. Dağa çıktıktan sonra Murat Karayılan'ın sözde Avrupa'dan Sorumlu Özel Kalem Müdiresi yapıp birlikte poz verdiği Ayşe Deniz Karacagil'i, kırsal alana göndermemesine kızan kadın teröristler, telsizden "Senin Destan Yörük nerede Cemal, müdür olmaya mı geldi? Senin için Destan Yörük'ten başka kadının önemi yok mu" diye sordu. Kandil'deki Harun kampında kalan PKK'nın kadın yapılanması YJA-STAR'a bağlı oldukları belirlenen kadın teröristler, Karayılan'ın kendilerini tehdit etmesi üzerine ise "Bizi korkutamazsınız." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Karayılan Ayşe Deniz Güncel Haberler

500

Yorumlar (236)

HER KÜRT KENDİNE SORMALI:

Bu vatan 1000 yıldır Türk. Yunandan almışlar… Biz kürtler 500 yıl önce şia korkusuyla iran hindinden kaçıp gelmişiz, bizi sünni kardeşiz diye Türkler kabul etmiş ekmeğini bölmüş. Ancak biz Türklere her türlü ihanet ve kalleşliklerde bulunmaya devam ediyoruz. Aslımızı bağladımız med farsın küçük ve basit bir krallığı. Son çıkan tarihi belgelerde med de farsta Türk çıkmış. Kürtçe diye konuştuğumuz dilde gerçekte farsça. Biz neyiz ve kimiz? Türkler intikam hakkını kullanırlarsa sonumuz ne olur?

36
7
yanıtYanıtla
realist:

acaba karayılan neden himayesine almış ki özel dosya üzerinde mi calışıyorlar acaba :D

30
5
yanıtYanıtla
DAVUT:

ŞAKA GİBİ 36 YILDIR BİR ÖRGÜT BİTİRİLEMİYOR. ADAMLAR O KADAR GÜÇLENDİKİ ŞEHİRDE SAVAŞIR OLDU. GERÇEKTEN TUHAF OLAN BU HENDEKLER KAZILIRKEN SİLAH GETİRİLİRKEN MİT VALİ POLİS ASKER NASIL GÖRMEZ.

22
9
yanıtYanıtla
ısparta lı kafir pkk avcısı:

KANAL D nin AYDIN DOĞANIN kırmızı kızıl başaları bunlar VALLAHİ SİZE ACIMAK YOK KAFİRLER

20
7
yanıtYanıtla
molla bedreddin:

Karayılanın himayesi mi !!! Pkklıkafirlerin mağaralarda o kızları kadınları nasıl himaye ettiklerini sağır sultan bile duydu ama müslüman kürt halkı hala bir türlü duymadı. . . ne zaman duymaya başlayacaksınız kıyametin gümbürtüsü kopunca mı ???

21
5
yanıtYanıtla
Sempatik:

Karayilanin karisi daga cikmakla haklarinizimi aramak istiyorsunuz sizler bebek katili aponun usaklari. .

21
4
yanıtYanıtla
bursasporlu cihan:

bu sitede pkk nın arka bahcesi gibi calışıyor

23
2
yanıtYanıtla
rahmetli:

Bu PKK''da kimin erkek kimin kadin olduğu belli degil. kadınlar pantolon giyiyor , erkekler eteklik. Iclerindeki gercek arzuyu simgeliyor bu kıyafetler. . !!!

19
5
yanıtYanıtla
Cimcik:

Kadın milletinin kıskançlık duyguları her türlü silaha havada 10, karada 100 basar. . Ha gayret yiyin birbirinizi. .

22
2
yanıtYanıtla
türk pro..sami bey:

bu her kürt kendini sormali yalanci tarih biliyor bir cahildir ben bir tarih pro. türk olarak diyorum yalancim biz türkler dünyanin hic bir yerinde iskan tutamadigim ta 1071 kadar kürt bize misafirperverlik gösterek bizim misafir etiler ondan sonra mülk ve iskani onlardan öreddik sag olsunlar cünkü andolunun yerlesik halkidir ve insanlik onlara cok sey borcludur cünkü ilk olarak toprak tarima acan millettir bogday pirinc ilk kürtler ekmistir deyirmen kürtlerin icatidir tekel kürtlerin icatidir

7
17
yanıtYanıtla
Tüm 236 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title