Haberler
Güncelleme:

Kırmızı cüretkar bikinisiyle poz veren Duygu Özaslan sosyal medyada gündem oldu

Çektiği makyaj videolarıyla adından söz ettiren fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından kırmızı bikinili pozlarını paylaştı. Evinin banyosunda cüretkar bikinisiyle video çeken Özaslan, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (51)

deren:

zaten açacak fazla bir yer kalmamış . ama zekasıyla para kazananda çok az. sosyal medyada kazanılan parayı hiç kimse hiçbir meslekte maalesef kazanamıyor. o yüzden herkes youtuber olma peşinde allah gençliğimizi islah ede

92
9
yanıtYanıtla
kınkor:

Öyle bir duruşu var ki dersin elektriği bu bulmuş ama özünde boş.

62
6
yanıtYanıtla
smmm:

güzel gacı

19
25
yanıtYanıtla
AHLAK KALMADI:

YİNE BİR AHLAKSIZLIK. . . HEP BİRLİKTE EL ELE AHLAKSIZ BİR TÜRKİYE, , EŞ CİNSELLER, SANAT DİYE SOYUNANLAR HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI KENDİNE GÖREV EDİNENLER, HERŞEYİ GEÇTİK DE ALLAH KORKUSUDA MI YOK YA SONUNDA ÖLECEK ONA DÖNECEKSİNİZ KORKMUYOR MUSUNUZ ? SESSİZ KALIRSAK LUT KAVMİ GİBİ TAŞ OLACAĞIZ ALLAH KORUSUN BOŞUNA BU KADAR BELA YOK BAŞIMIZDA ALLAH BİZLERİ AFFETSİN SES ÇIKARMAZSAK LUT KAVMİ GİBİ HELAK OLURUZ

25
10
yanıtYanıtla
Burak:

Ulkeyi.lut kavmi yonetiyor birsey olmuyor

yanıt13
yanıt7
LUT KAVMİ:

BURAK KARDEŞ DAHA NE OLSUN KORANA YETMEDİ Mİ SANA SELLER, DEPREMLER, DOĞAL AFETLER ARICA AHLAKSIZ BİR NESİL OLUŞTU İŞTE BU TOPLUMUN HELAKIDIR. HAKLISIN ÜLKE YÖNETİMİ BU DURUMA GETİRDİ BU İŞİ ÖRNEK İSTANBUL SÖZLEŞMESİ. . .

yanıt6
yanıt3
Zübük:

@LUT KAVMİ, @BURAK; Sizin de işiniz zor tabi, bi ''şeriatı getirecekler istemezük '' dersiniz, bi lut, bi mut. Anlık nereye döneceğiniz, nereden çamur atacağınızı bulmaya çalışmak da zor

yanıt0
yanıt1
12345:

pek bi yetenek yok tabi tek sermayesi vücudu olunca böyle olması normal. bunun diğer renklerini de giyip fotoğraf paylaşacak başka bi özellik yok kızda.

30
4
yanıtYanıtla
FATİH:

Zekası ve yaptığı işlerle gündeme gelemeyen genç kızların vucüdlarını göstererek meşhur olmaktan başka şansları yok, daha nerelerini açar bekleyenler az sabretsin :)

31
0
yanıtYanıtla
yobaznazi:

ne kadar gerici yorumlar bunlar size ne isteyen istediği yerini açar bunun böyle gündem olması kadar saçma bir şey yok.

yanıt0
yanıt0
asiye:

Derilerini çıkarıp iç organları gösterecekler mecbur. Başka bir şey kalmadı!

yanıt23
yanıt0
Sevde:

Kadın olduğum halde midem bulandı Allah hidayet etsin toplum olarak ne hale gelmişiz eyvahlar olsun bize

17
8
yanıtYanıtla
Sevde:

Midem bulandı resmen

16
9
yanıtYanıtla
EMLAKCI:

Kiskanma ne olur,calis seninde olur

yanıt1
yanıt4
kahrolası fedareller:

insanlar artık paranın kulu olduğu için her türlü yola başvuruyor ne yazık ki günümüzde kadınlar kendi seviyesini düşürdü. Haliyle bunlardan bir fatih bir selahattin eyyubi doğurması beklenemez. . Başta biz erkekler olmak üzere rabbim kadınlarımıza edep ve ahlak nasip etsin.

19
5
yanıtYanıtla
SMET:

Şimdi cüretkar pozlarıyla yazmışsınız oraya ilk kızarak baktımda sonra düşününce hak verdim size. Ama ateşe sadece bu dünyada cüretkar olabilirsin ahirette o cüretkarları yakacak

18
4
yanıtYanıtla
simetri:

Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş, öbür tarafta ne olacak kimler yanacak kimler yanmayacak ne siz nede başkaları hiç kimse bilemez Allah tan başka ? ayırca dini imanı öbür tarafı karıştırmadan yorum yapmanız daha mantıklı ve akıllıca olurdu

yanıt3
yanıt16
Zübük:

@SİMETRİ; Haklısın, onu Allah bilir. Fakat, Allah''ın kelamında da beş vakit namaz kılan birinin bile ateşe gitme ihtimalinin olduğu gibi bunların da ateşe gideceği garantisi vardır. Bilmiyorsan sus da cahilliğin ortaya çıkmasın.

yanıt0
yanıt0
12345:

BİR DEFA DA DUYGU ÖZASLAN BUNU BAŞARDI DİYE HABER ÇIKMADI BÖYLE POZ VERDİ ŞÖYLE POZ VERDİ. TEK ÖZELLİĞİ AÇIK GİYİNMEK BAŞKA Bİ YETENEK YOK MİLLETTE BUNA ABONE OLUYOR PARA KAZANIYOR

20
2
yanıtYanıtla
haylass:

Bayanların sütyen, bikini giyerek paylaşım yarışına girmeye başlamaları ve bunların haber niteliği altında taşınması tiksinti verici hale geldi. Geleneksel, dini, kültürel ahlak ve görgü kurallarımızın medya elinde oyuncak edilmesine izin verilmesi ve gençliğimizin söz konusu değerlerimiz hususunda yeterli aile eğitimi almaması gerekse saygı çerçevesinde bu hususları toplum nezdinde saygı maksatlı dikkate almamaları üzücü bir durum. Bunların zeminin oluşmasına izin veren ise toplum olarak biziz.

19
2
yanıtYanıtla
Manolya:

Ne edeydi eniştesi tecavüz eden mi dersin dayısından hamile kalan mı? Esra erolu seyret konu mankenlerinde hiç bikinili yok. Bayanların hepsi kapalı

yanıt0
yanıt2
......:

Ahlaksızlıktan başka şey değil hiç ölmeyecekler gibi rabbim ıslah etsin

19
2
yanıtYanıtla
Gürcü:

Genç kardeşlerim dikkat edin evleceğiniz kızı evdeki halini görmeden evlenmeyin Türk kızlarının coğu en 5 kilo makyaj yapıyor göz renkleri bile sahte onun dışında her türlü ahlaksızlık bunlarda var.

15
5
yanıtYanıtla
CORC VAŞiNGTIN:

Doğru doğru. . . Ne demişti Aynştayn. . . Makyaj yapan kadının kaportası bozuktur demişti. Fakat ne yazık ki en yakınları bile makyajdan geri kalmamışlar Aynştayn''ın, hatta hanımı Elsa bile. . .

yanıt0
yanıt0
Çapkın kız Aslı:

TAAŞŞ.

3
7
yanıtYanıtla
erol tas:

ne var lan

yanıt2
yanıt0
....:

boynundaki haç işaretimi ??? müslüman mı hristiyan mı ne fark eder demeyin eder. . . .

5
5
yanıtYanıtla
NOKTANA BiR SANA iKi:

Bilemedin hamso, o bir ''Settilonist'' ve o da isareti. . .

yanıt0
yanıt0
nokta:

haç takınca müslümanlıktan mı çıkılıyor?

yanıt2
yanıt3
Zübük:

@NOKTA ; Yok lan ne alaka, kiliseye ayinlere de gidebilirsin

yanıt0
yanıt0
romatizma:

uiyyy basimiza daslar yagacak helak olacazik telef olup gidecezik soyle adam gibi cekseydin ya boy pozlarini endamini gorseydik

7
1
yanıtYanıtla
.muhammed:

Youtuberler böyle hava atıyorla

5
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Sapıklığı adı cüretkarlık,cesaret oldu .Görürüm ben onun cehennemdeki cesaretini.

4
2
yanıtYanıtla
Birisi:

Görmesen daha iyi aslında ??

yanıt0
yanıt0
Mahir:

Şimdi buna birşey desen özgür ben etkilendim. Demekki beni etkiliyor. Hormonlar tavan. Demekki karışma hakkim olmalı. Bu azginlikla başkasına zarar verirsem kim sebep olacak bu karı.

4
1
yanıtYanıtla
Kemal kuru:

Daha fazlasını bekliyorum TC kızları bambaşka yürüü seni ben bile tutamam

1
4
yanıtYanıtla
Hidir:

Youtuberlik işinde iyi para varmiş

4
0
yanıtYanıtla
atila:

talep arz oluşturuyor. izleyen, takip eden oldukça ister sosyal medya olsun ister basılı gazete bu şekilde menfaat sağlayanlar herzaman olacaktır. Yorum yapmak bile bunlara fayda sağlıyor

4
0
yanıtYanıtla
koray:

noluyo böyle restauranttaki vitrindeki yiyecek gibi kendilerini sergiliyolar

4
0
yanıtYanıtla
:

artık paran varsa güzelsin ve yakışıklısın. . . . . bunların modası geçti

4
0
yanıtYanıtla
Ferhat ışık:

Hic medeniyet görmemiş, kültürsüz bir demek ki halen uzerini örtmeye çalışıyor. Bak Avrupalılara tam medeni külturlüler üzerlerinde hiç bir şey yok . .????

0
4
yanıtYanıtla
Patates:

Sosyal medya sen olmasan bunlari nereden görecektik ?? ben bu kızı daha ilkkez gördüm herkes fenomen maşallah bı biz olamadık .

3
0
yanıtYanıtla
cabbar:

Cok cesuuur, cooooook. . .

3
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

VAYY BEEE. ÖMRÜM BOŞA GİTMİŞ. NELER VAA NELER

1
1
yanıtYanıtla
Mila:

Baktı ki youtube de fenomenliği düşüyo kendini beğenmişliğini ve egosunu tatmin edebilmek için aptalca davranmış. Sanki zannedersin ADRİANA LİMA ( o kız doğal haliyle bile senden çooook daha güzel kusura bakma ??)

2
0
yanıtYanıtla
khann:

coco chanel ne demiş bir kadının çıplaklığa en yakın olduğu an en güzel olduğu andır ama bu bunda ters olmuş giynikken bence daha güzel :)

1
0
yanıtYanıtla
helin:

bu yorumları okudukça ne kadar gelişmemiş bir toplum olduğumuzu çok daha iyi anlıyorum. isteyen istediğini yapar, bu kadar basit. ahlaksızlık diyorsunuz; onun ahlaksızlığı sadece onu ilgilendirir. ayrıca ahlaksızlıkla uzaktan yakından alakası yok. . . cidden anlam veremiyorum yorumlarınıza. saygı da duymuyorum açıkcası saygı duyulabilecek düşünceler de değil.

0
1
yanıtYanıtla
nurettin:

çok güzel bir bayan instgramı var mi? ekliyeyim

0
1
yanıtYanıtla
helal olsun:

sizin gibi aptal zihniyetleri dinlemeyip istediği her şeyi özgürce yapan ruhlara

0
0
yanıtYanıtla
erkan:

cok guzel bayan

0
0
yanıtYanıtla
SERKANN:

deme valla mı inanmam yok deve

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title