Haberler

Kırlangıçlar TOKİ Konutlarına Yuva Yapınca İnşaat Durduruldu

Güncelleme:

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından yapımı süren konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmaları durduruldu.

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından yapımı süren konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

200 KIRLANGIÇ YUVA YAPIP, YUMURTLAMA DÖNEMİNE GİRDİ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Çelikhan'da bir süre önce 252 konutun yapımı için temel atıldı. Konutların yapımı sürerken B bloktaki çatı saçaklarının altına geçen hafta başında kırlangıçlar yuva yaptı. Yaklaşık 200 kırlangıcın yuva yapıp yumurtlama dönemine girdiğini gören firma görevlileri, B bloktaki çalışmaları durdurdu. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmasına ara verilmesi takdirle karşılandı.

''YUVALARIN BOZULMAMASI İÇİN İNŞAATA ARA VERDİK''

İnşaat Mühendisi Ramazan Taşpınar, kuşların yumurtlama döneminin ardından çalışmalara devam edeceklerini belirterek, "TOKİ inşaatında yaklaşık 200 tane kırlangıç yuvası var. Bu yuvalardan dolayı dış cephede frang bakımlarında şu an çalışma yapmıyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızı farklı bloklara yoğunlaştırıyoruz. B bloğumuzda hemen hemen hepsinde kırlangıç yuvası olduğu için şu anda inşaata geçici olarak ara verdik. İnşaat alanında da bu yuvalara zarar vermeyecek şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Çelikhan Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

dürbünlü:

Meral Akşener.,hanım efendinin ülkemize çag atlatacagına olan inancım tamdır.öbürkü partilerin hepsi denenmiştir..,İYİ PARTİ .,kesinlikle denemelidir.

22
51
yanıtYanıtla
Dr-Hayri:

Aynen katılıyorum kardeşim.

yanıt9
yanıt21
Müftü Dede:

akp dört hak mezhebi kaldırdı.,çok kırgın ve kızgınım.ümidim iyi partide.meral akşener ‘e güveniyorum.

yanıt10
yanıt29
SEDA:

3 tane yorum atmışsın :)) kendini haklı gösterme çabaları :)) güldürdün :))

yanıt2
yanıt3
metin:

hiç gülesim yoktu ama gülecem toki green peace çi olmuş hahajhahah

7
34
yanıtYanıtla
ahmet begim:

atalarımızda hayvanlara büyük önem verir ve tıpkı insan hakkı gibi hayvan hakkını gözetirdi. sonradan ne olduğumuzu unuttuk, fakat şükürler olsun böyle güzel haberler içimizi aydınlatıyor

31
2
yanıtYanıtla
türk:

İnsanları yaşayan ölülere çevirdiniz

yanıt0
yanıt1
mustafa:

bravo helal olsun. çoğu kişi bu yuvaları yıkıp geçiyor acımadan

31
0
yanıtYanıtla
1 i ,:

Ne mutlu insaati durdurunlara , ne mutlu o evlerin kismetlilerine..Allah Razi Olsun..

26
2
yanıtYanıtla
exalone:

helal olsun Allah bu kararı alandan razı olsun ayrıca bunu tüm dünya duysun

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title