Haberler

SPOR Kırkpınar Er Meydanı'nda 54 başpehlivan altın kemer için güreşecek

Güncelleme:

Kırkpınar Er Meydanı'nda 54 başpehlivan altın kemer için güreşecekVIDEO YOKAli Can ZERAY-Resul ORUÇOĞLU/EDİRNE,(DHA)- 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 2'nci gününde pehlivanların mücadelesiyle devam etti.

Kırkpınar Er Meydanı'nda 54 başpehlivan altın kemer için güreşecek

VIDEO YOK

Ali Can ZERAY-Resul ORUÇOĞLU/EDİRNE,(DHA)- 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 2'nci gününde pehlivanların mücadelesiyle devam etti. Güreşlerde 54 başpehlivan altın kemer için mücadele edecek.

Edirne Belediyesi tarafından organize edilen 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dün başlayan müsabakalar bugün de devam etti. Sabah erken saatlerde pehlivanların çayıra çıkıp yağlanmasıyla başlayan güreşlerde biletli taraftarlar salgın tedbirleri kapsamında stada alındı. 2160 pehlivanın güreştiği er meydanında kalan 783 sporcu 14 boyda bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

54 BAŞPEHLİVAN GÜREŞECEK

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl kayıt yaptıran 54 başpehlivan güreşecek. Bugün çayıra çıkacak başpehlivanlar kuralarını çekmelerinin ardından altın kemeri almak için kıyasıya mücadele edecek. Güreşlerde geçen yılın başpehlivanı Ali Gürbüz ve Orhan Okulu favori gösterilirken, Kırkpınar'da 4, minderde ise dünya 2'ncili ile Avrupa şampiyonluğu da bulunan eski başpehlivanlardan Recep Kara da favoriler arasında gösteriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Edirne Belediyesi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title