Haberler

Kırkpınar Başpehlivanları Şile'de Er Meydanına Çıktı... İstanbul Kırkpınar Başpehlivanları Şile'de Er Meydanına Çıktı...

Kırkpınar Başpehlivanları 4'üncü Şile Yağlı Güreşleri'nde Bir Araya Gelerek Kıyasıya Mücadele Etti

Kırkpınar başpehlivanları 4'üncü Şile Yağlı Güreşleri'nde bir araya gelerek kıyasıya mücadele etti

Bu yıl dördüncüsü yapılan Şile Yağlı Güreşleri'nde bir araya gelen başpehlivanlar, kıyasıya mücadele etti. Güreş müsabakaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Güreş müsabakalarında ilk olarak minikler er meydanına çıktı. 4.Şile Yağlı Güreşleri'ne, Mehmet Yeşil Yeşil, Samet Bulut, Recep Kara ve Vedat Ergin'in de aralarında bulunduğu 16 baş pehlivan katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı Şile Yağlı Güreşleri'nde Baş Pehlivanlığı Recep Kara, ikinciliği Süleyman Aykırı üçüncülüğü ise Aydın Polatçı elde etti. Baş Altı Mücadelesinde ise, Ünal Karaman birinci, Mehmet Taşçı ikinci oldu. 3 yıldır Şile Güreş Ağalığını sürdüren iş adamı Mustafa EKŞİ 100 bin TL karşılığında yeniden Şile Güreş Ağası oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title