Haberler

Kırklareli - Trakya´Da 23 Nisan Çoşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenlerine Trakya'da Coşkuyla Kutlandı. Kutlamalarda Öğrenciler Birbirdinden Güzel Gösterilen Sundu. Aileleri İse Tirübünlerden Çocuklarını Seyretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine Trakya'da coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda öğrenciler birbirdinden güzel gösterilen sundu. Aileleri ise tirübünlerden çocuklarını seyretti.

Kırklareli'nde ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Daha sonra Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, makamını geçici olarak Fahri Kasapoğlu İlköğretim okulu 8-B sınıfı öğrencileri Özge Sena Çulcu ve Egemen Erdoğan'a teslim etti. Burada küçük vali Özge Sena Çulcu, makam telefonunda Milli Eğitim Müdür vekili Resul Yeşilyurt'u aradı ve okullardaki güvenliğin artırılmasını istedi.

AÇLIKTAN BAYILDI

Törenler daha sonra Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda devam etti. Burada ilk olarak Vali Cengiz Aydoğdu,Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve 55. Mekanize Piyade Tugay Komutan vekili Albay Mehmet Yiğit halkı selamladı. Daha sonra öğrenciler ile konuk olarak gelen Bulgaristan Şumnu Kültür Evi öğrencileri gösterilerini sundular. Katılanlar ise gösterileri ayakta alkışladı. Tören sırasında sabah kahvaltı yapmadan stadyumdaki törenlere geldiği öğrenilen Gazi Mustafa Kemal Paşa İlköğretim okulu 5 sınıföğrencisi 11 yaşındaki Ebru Yıldız baygınlık geçirdi. Öğretmenleri tarafından kuçakta saha dışına hazır bekletilen ambulansa götürülen Ebru Yıldız tedavi altına alındı. Tedavisini ardından küçük kız evine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title