Haberler

Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme:

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Diyanet İşleri Başkanlığı başmüfettişleri Erkan Melikoğlu ile Bekir Fındık'ı makamında kabul etti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Diyanet İşleri Başkanlığı başmüfettişleri Erkan Melikoğlu ile Bekir Fındık'ı makamında kabul etti.

Vali Bilgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında Melikoğlu ve Fındık'tan bilgi aldı.

Ziyarete İl Müftüsü Aydın Yığman da katıldı.

Bilgin, ardından iş insanı Başaran Ulusoy'u makamında kabul etti.

Çiğ süt desteklemeleri ödenecek

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Funda Eylem Özel, çiğ süt destekleme ödemelerinin yapılacağını bildirdi.

Özel, yaptığı yazılı açıklamada, 2020 temmuz-ağustos dönemi koyun ve keçi sütü için 299 bin 965, inek sütü için 16 milyon 223 bin 786 lira olmak üzere toplam 16 milyon 523 bin 751 lira destekleme ödemesi yapılacağını bildirdi.

Özel, desteklemelerle üreticilerin yüzlerinin güldüğünü kaydetti.

Sokak hayvanları için kulübeler oluşturuldu

Kırklareli Valiliğince sokak hayvanları için belde ve köylere beslenme odakları ile kulübeler konuluyor.

Vize Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olduğu köyleri tespit ederek sokak hayvanları için hazırlanan beslenme odakları ile kulübeleri yerleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Kırklareli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title