Haberler

Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme:

Lüleburgaz'da RC Park Buggy Türkiye Şampiyonası 1. tur yarışları gerçekleştirildi.

Lüleburgaz'da RC Park Buggy Türkiye Şampiyonası 1. tur yarışları gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Gelişim Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Yıldızları RC Pisti'nde düzenlenen yarışlara Türkiye'nin farklı bölgelerinden yarışçılar katıldı.

RC Park Buggy Türkiye Şampiyonası 1. turunda sıralama turları yapıldı.

RC Park 1/8 Buggy Elektrikli ve RC Park 1/8 Buggy Nitro final yarışları ilgiyle izlendi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de sıralama turlarını takip etti.

Kristal-İş Sendikası Genel Kurulu

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi'nin 12.Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Mehmet Özmüş seçildi.

Lüleburgaz ilçesinde bir otelde düzenlenen genel kurulda, Divan Kurulu'nun oluşturulmasının ardından gelir ve gider tablosu ile faaliyet raporu okundu.

Mehmet Özmüş ve Koray Tokatlı'nın aday olduğu seçimlerde 192 delege oy kullandı.

168 oy ile Özmüş, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanlığına seçildi.

Futbol: 1. Amatör Lig

Kırklareli 1. Amatör Ligi ekiplerinden Ovacık Gençlikspor, Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun 1.Amatör Lig'de Play-Off oynayacak takımların bir üst lige yükseltilmesi kararının ardından Ovacık Gençlikspor'un Süper Amatör Lig'e yükselmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda gerçekleştirilen törende, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Hasan Başdemir, futbolcu ve idarecilere kupa ve madalyaları verildi.

Ovacık Gençlikspor Başkanı Murat Bayram Başoğul, kurulmalarının ardından kısa sürede Süper Amatör Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Süper Amatör Lig'de de başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden Başoğul, futbolcu ve teknik ekibe teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Lüleburgaz Kırklareli Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title