Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası spor turnuvaları sona erdi.

Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası spor turnuvaları sona erdi.

Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreni yapıldı.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde düzenlenen törene, Kaymakam Mustafa Kaya, Emniyet Müdürü Ali Koca, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem katıldı.

Kaymakam Kaya, törende yaptığı konuşmada, çocukların sportif alanlara yönlendirilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Hobi ve spor aktiviteleri ile boş zamanlarını değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Kaya, spora ve sporcuya önem verdiklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem de, turnuvaya katılan öğrencilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Resim yarışması

Lüleburgaz Belediye'nin 28. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri sürüyor.

Etkinlikler kapsamında "Çocuk Gözüyle Atatürk'ü Anlama ve Anlatma" konulu resim yarışmasında dereye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Belediye fuaye alanında gerçekleştirilen törende, 5-6 yaş kategorisinde Azra Yılmaz birinci, Nil Kadıoğlu ikinci, Ayris Baran üçüncü, 7-8 yaş kategorisinde Elif Özer birinci, Güzel Kankuş ikinci, Ecem Yıldırım üçüncü, 9-10 yaş kategorisinde Ecrin Naz Balbay birinci, Arda Tuna ikinci, İlge İzci üçüncü, 11-12 yaş kategorisinde Zeynep Kahya birinci, Beyza Kay ikinci, Balın Ayır üçüncü oldu.

Ödül töreninin ardından resim sergisinin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Lüleburgaz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title