Haberler

Kırklareli'nde Protokol Üyeleri İftarda Buluştu

Kırklareli Belediyesi, protokol üyelerine iftar verdi.

Bir düğün salonunda düzenlenen iftara, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Aydın Cihan Uzun, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile protokol üyeleri katıldı.

Vali Bilgin, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayının Türk milletine ve İslam alemine huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan ayının birlik, bolluk, bereket ve sevinç ayı olduğunu belirten Bilgin, şöyle konuştu:

"Ramazan birlik, bolluk, bereket, sevinç demek. Ramazanla birlikte bir araya geliyoruz ve birlikte olmanın sevincini mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kırklareli'nde göreve başlayalı 15 günlük süre oldu. Hemşehrilerimle buluşma fırsatımız oldu. Kırklareli'nin tüm dinamikleriyle el ele vererek çok çalışacağız. Kırklareli'nin kalkınması için var gücümüzle mücadele edeceğiz."

Belediye Başkanı Kesimoğlu ise, ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu belirterek, bu ayda yapılan ibadetlerin, tutulan oruçların, edilen duaların Allah katında kabul görmesi dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title