Haberler

Kırklareli'nde piknik ve mesire alanları kapatıldı

Güncelleme:

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında piknik ve mesire alanları kapatıldı.

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında piknik ve mesire alanları kapatıldı.

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca hafta sonları mesire ve ören yerleri ile piknik alanlarında piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş gibi faaliyetlerin yapmasının yasaklanması kararı alındı.

Karar kapsamında Kırklareli Belediyesi ile Kırklareli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri, piknik ve mesire alanlarına giriş kapıları kapadı.

DKMP ekipleri, Kavaklı meşe korusu tabiat parkının kapılarını kapatarak kırmızı bant çekti.

Ekipler, parka girişin yasak olduğunu belirtir uyarı levhası da astı.

Valilik kararınca yasak olması halinde piknik ve mesire alanlarını kullanan vatandaşlar hakkında İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesi gereğince 250 liradan 1000 liraya kadar idari para cezası kesilerek, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title