Haberler

Kırklareli İnce İmza Topluyorlar, Toplasınlar, Sağ Olsun Arkadaşlar Hd

İnce: İMZA TOPLUYORLAR, TOPLASINLAR, SAĞ OLSUN ARKADAŞLAR(ek)2)QUANTUM, UZAY BİLGİSAYAR, KEKE YENİLMEZMuharrem İnce, teşekkür ziyaretlerinin ikincisini yaptığı Kırklareli'nde Babaeski ilçesine bağlı 300 nüfuslu Karacaoğlan köyüne gitti.

İnce: İMZA TOPLUYORLAR, TOPLASINLAR, SAĞ OLSUN ARKADAŞLAR(ek)

2)QUANTUM, UZAY BİLGİSAYAR, KEKE YENİLMEZ

Muharrem İnce, teşekkür ziyaretlerinin ikincisini yaptığı Kırklareli'nde Babaeski ilçesine bağlı 300 nüfuslu Karacaoğlan köyüne gitti. Burada emekli gazeteci olan Rıdvan Günel'in 24 Haziran seçim gecesi kendine has seçim sonuçlarını yazdığı kağıdın fotoğrafını sosyal medyada gördüğünü ve mutlaka köye gelmek istediğini söyleyen İnce, köylüler tarafından karşılandı. Rıdvan Günel ile birlikte köy kahvehanesine oturan İnce, Rıdvan Günel'in seçim gecesi yazdığı ve sonradan tablo haline getirilen not okuyayarak, "Ya bu köye çok güldüm, koptum ona ben ya. Babaeski Karacaoğlan köyü seçim sonucu Cumhurbaşkanlığı Muharrem abi 127, badem abi 28, Meral ablası 8, Doğu şeysi 3, Temel dede 2. diyor. Bunu görünce koptum. Dedim ki bu köye mutlaka gideceğim" diye konuştu.

'DAHA FAZLA AZİMLİYİM'

Köy kahvesinde ikram edilen ikram edilen pilavı yiyerek ayran içen İnce, Atatürk'ün kaybettiği savaşların ardından yaptığı 'geri çekilme' hazırlıklarını anlatarak, şunları söyledi:

"Seçim bir savaştır demiyorum, seçim bir rekabettir. Ama hazırlığı lazım. Bu hazırlıkları ne iyi şekilde yapacağız. 'çalıyorlar şu ilde' diyorlar, çaldırmayacaksın. Çalıyorlar diye şikayet olmaz, sen görevini yaparsan çalamazlar. Sandık başına 180 bin asker lazım değil mi? Hemen, şimdiden 180 bin sandık başına asker bulacağız, 1 milyon 250 bin genci bulacağız. O gençlere anlatacağız. İddia edeceğiz, ikna edeceğiz. Hiç oy alamadığımız yerlerden 2-3 katına çıkarmışız. Doğu'da, Güneydoğu'da dünyanın oyunu almışız. Almışız, başarıyoruz, 30'u geçtiysek, 40'ı da geçeriz, 50'yi de geçeriz. Ben bu inanç ve kararlılıktayım. Mücadele azmimden zerre yitirmedim, daha fazla azimliyim. Ben şunu bekliyordum, diğer muhalefet partilerinin biraz daha alacaklarını ve ikinci tura kalacak, ikinci turda da seçimi alacağız diyordum. Buna inanıyordum. Şimdi birinci turda alacağız. Moralinizi bozmayın çünkü ben quantum dedim o kıraathane dedi. Quantum'un kıraathaneye yenilme şansı yoktur. Eninde sonunda sonunda quantum kazanacak. Bak kıraathanedeyiz, ama bu telefonlar quantum sayesinde, kekler işe yaramıyor burada. Bu kullandığınız telefonları 2020 yılında kullanamayacaksınız. Çünkü bunlar silikon yazılık, quantum geliyor. Adam uzaydan maden toplamayı konuşuyor, biz bedava keki konuşuyoruz. Quantum, uzay bilgisayar, keke yenilmez. Sonunda hep o kazanır, gelecek kazanır, bilim kazanır. Bu teknoloji olmadan fakir olursun. Ekersin 50 dönüm buğday, gidersin gavurun telefonuna ödersin parayı, bir kamyonla telefon alırsın. Ona çalışırsın."

Köydeki yaşlı kadınlarla sohbet eden İnce, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kent merkezinde Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile basına kapalı görüşen İnce, beraberindeki bölge milletvekilleriyle birlikte CHP Kırklareli İl Başkanlığı'nı ve belediye tarafından yapılan Atatürk'ü evini ziyaret etti. İnce, daha sonra sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya geleceği kafeye geçti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title