Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

"Kadın personeli, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş,

"Kadın personeli, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kadınların sadece bir gün değil, hayatın her anında hatırlanması gerektiğini söyledi.

Emniyet olarak kadınlara gereken önemi ve özeni gösterdiklerini belirten Aktaş, "Kadın personeli, emniyet adına, yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Aktaş, personeline karanfil dağıttı.

-Atatürk stadında yenileme çalışmaları-

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Yıldız, Atatürk Stadı'nda yenileme çalışmalarının başladığını bildirdi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk stadındaki yenileme çalışmalarının yaklaşık 330 gün süreceğini söyledi. Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Yıldız, "Stadın zemini değişerek, etrafına atletizm pisti ile saha ışıklandırması yapılacak. Stadımızda akşamları da maç oynanabilecek. Atatürk Stadı Kırklareli'ne yakışır şekilde yenilecek" dedi.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu - KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aktaş Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title