Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

"Trafik Dedektifleri" projesi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Trafik Dedektifleri" projesi kapsamında öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, hazırlanan proje ile Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince, halk eğitim merkezi müdürlüğü salonunda öğrencilere trafikte yaya, araç içerisinde veya okul servislerinde karşılaşabilecekleri riskler ve uymaları gereken kuralların anlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, eğitimlerin yıl boyunca tüm okullarda düzenleneceği belirtildi.

Altıntel'e ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel'i ziyaret etti.

Günay, ziyarette yaptığı konuşmada,  oda ve birlikleri ziyaret ederek istek ve sıkıntıları dinlediklerini söyledi.

Trakya'daki oda ve birlik ziyaretleri kapsamında Altıntel'i de ziyaret ettiğini ifade eden Günay, "Ziyaretlerle hem ikili ilişkiler gelişiyor hem de istek ve sıkıntıları dinliyoruz. Varsa sıkıntıların giderilmesi ve isteklerin yerine getirilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize rapor haline sunacağım. Bizler ticaret sektörünün gelişmesi için el birliği ile mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Altıntel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dereköy Sınır Kapısı'nın modernize edilmesi ve tır trafiğine açılması konusunda yapılan çalışmalara hız kazandırılması gerektiğini kaydetti.

Altıntel, ziyaretlerin oda ve birlikler için iyi sonuçlar doğuracağına inandığını belirtti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Günay Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title