Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu: ''Herkes Kırklareli için var gücü ile çalışacak''

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ziyaretleri kabul ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fuat Şeker, 60 Nolu Kooperatif Başkanı Engin Aslan, 22 Nolu Çağdaş Kooperatif Başkanı Casim Karabaş, Boduray Turizm sahibi Erdem Bodur, 23 Nolu Karahıdır Birlik Kooperatif Başkanı Cengiz Akcan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, Fen Bilimleri Koleji kurucuları Derya Bulut, Cüneyt Sıvacılar, Arda Kolcular ve Zafer Tabak makamında ziyaret etti.

Kesimoğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kırklareli'nin yaşanılabilir ve daha modern bir kent olması için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Kesimoğlu,"Herkes Kırklareli için var gücü ile çalışacak" dedi.

Üsküp'te altyapı çalışmaları sürüyor

Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, altyapı çalışmalarının sürdüğü belirtti.

Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede altyapı çalışmaları kapsamında içme suyu şebeke hattının yenilendiğini söyledi.

Çalışmaların Beypınar köyü yolunda devam ettiğini ifade eden Kasap, "300 tonluk su deposu ve yol güzergahından çalışmalara başladık. Çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Şebekemizin yapımında son teknoloji kullanılıyor. İçme suyu şebekesine HDPE su boruları kullanılıyor. Bu borular ile suyumuzun hijyeni de daha üst seviyede olacak" diye konuştu.

Kasap, çalışmaların kısa süre içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Eser'e ziyaret

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Cem Toklucu ve üyeleri, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser'i ziyaret etti.

Eser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Toklucu'ya yeni yönetimine başarılar diledi.

Toklucu ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklarelispor Volkan Can Karahıdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title