Haberler

Kırklareli'de 3 Bin Kişi Yürüyüşle Terörü Lanetledi

Kırklareli'de 3 bin kişi yürüyüşle terörü lanetlediKIRKLARELİ'de İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısı yaklaşık 3 bin kişi tarafından yürüyüşle lanetlendi.

Kırklareli'de 3 bin kişi yürüyüşle terörü lanetledi

KIRKLARELİ'de İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısı yaklaşık 3 bin kişi tarafından yürüyüşle lanetlendi. Yürüyüşe katılan Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Hiç bir zaman ihanet edenler cezasız kalmayacaktır. Şimdiye kadar şehitlerimizin kanı yerde kalmamış, bundan sonra da kalmayacaktır" dedi.

Kırklareli'de Beşiktaş'taki terör saldırısını kınamak için, 'Teröre lanet, polise destek' yürüyüşü düzenlendi. Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevik, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yaltepe, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, Ak Parti İl Başkanı Alper Çiler, CHP İl Başkanı Ünal Başkur, MHP İl Başkanı Hakan Akten ile yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 3 bin kişilik grup, "Polise uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Dişe diş, kana kan, intikam intikam" şeklinde sloganlar atarak, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne yürüdü. Yürüyüş sırasında 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açılırken.,

Emniyet önünde İstiklal Marşı okundu

Saldırıda hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Hiç bir zaman ihanet edenler cezasız kalmayacaktır. Şimdiye kadar şehitlerimizin kanı yerde kalmamış, bundan sonra da kalmayacaktır. Bir ölürüz, bin doğarız. Tek vatan, tek millet, tek bayrak ve ilkelerimiz etrafında tüm taraflar olarak tek yürek, tek ses ile beraberiz, bütünüz. Polisimizin yanındayız, şehitler ölmez vatan bölünmez" dedi

İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar da Kırklareli halkının gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, vatanın var olmaya devam edeceğini ve bu tür olayların kendilerini daha üst seviyede sorumluluk sahibi görev yapmaya sevk ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esengül Civelek Kırklareli Beşiktaş İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title