Haberler

Kırklareli Belediyesi'nden Mehmetçik'e Destek

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e destek kampanyası başlattı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı açıklamada mektup, yiyecek ve giyecek gibi isteğe bağlı tüm hediyelerin kabul edileceğini belirtti.

Kesimoğlu "Mehmetçik'imiz bizim için çarpışırken onu unutmuyor, bir nebze olsun hediyelerimizle selam göndermek yanlarında olduğunu hissettirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın da destekleri ile Afrin'deki kahraman askerlerimizi mutlu etmek ve onların gücüne güç katmak istiyoruz. Vatandaşlarımız Afrin'e göndermek istediği hediyeleri Belediyemiz Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne, Zabıta Müdürlüğü'ne ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'ne teslim edebilirler'' dedi.

Başkan Kesimoğlu, konuya ilişkin açıklamasının devamında: "Günlerdir Afrin'de devam eden bir operasyonumuz var. Mehmetçiğimiz canı pahasına ülke topraklarının birlik ve bütünlüğü için çalışıyor. Askerlerimize destek olmak adına elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Mehmetçiğimiz bir kartal gibi Afrin'de kendini gösteriyor. Türk ordusu ve Türk milleti her şeyin üstesinden gelecek güçte ve kuvvettedir. Kalbimiz şanlı Türk Ordumuzla birlikte." dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Afrin TSK Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title