Haberler

Kırklareli Atatürk Stadı'ndaki Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, Atatürk Stadı'ndaki yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müteahhit firma ekiplerinin stadın tamamlanması için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Sosyal medyada üzerinden Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor ile Orduspor karşılaşmasının 29 Kasım Pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan müsabaka oynatılabilir raporunun alınmadan stadın maçlara açılamayacağını ifade etti.

Stattaki çalışmaların yüzde 75'inin tamamlandığını ifade eden Aydın, şöyle devam etti:

"Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sosyal medyada hangi amaçla yapıldığını bilmiyorum ama 29 Kasım tarihinde Kırklarelispor'un oynayacağı maça yetişeceği konusu gündeme geldi. Şehrin birkaç noktasında da afişler olduğunu gördük. Dolayısıyla böyle bir şey hiçbirimizin tasarrufunda değil. Müsabakalara açılması için önce yüklenici firmanın iş bitirmeyi tamamlaması, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin müsabaka oynatılabilir raporu vermesi gerekiyor. Gayretimiz biran önce bitirmektir. 29 Kasım'a yetişirse bizde memnun kalacağız. Federasyon yetkililerini önümüzdeki hafta davet etmeyi düşünüyoruz. Umarız yetkililer geldiğinde stat için önemli eksiklikler tespit edilmez ve müsabakalara açılır."

Müteahhit firmanın ihalede belirtilen süreçte stadı tamamlayamadığı için geciktiği her gün ceza ödediğini anlatan Aydın, "Firma 11 Ekim tarihinde stadı bitirmesi gerekiyordu. Ancak bitiremedi ve cezalı duruma düştü. Her gün yaklaşık 2 bin 500 lira kadar ceza ödüyor. Firma çalışanları da biran önce işleri tamamlamaya çalışıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklarelispor Muammer Aydın Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title