Haberler

Kırkalı Minik Çocuklardan Polis Noktasına Destek Ziyareti

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesinde yaşayan bir grup ilk ve ortaokul öğrencisi, İstanbul’daki hain saldırının ardından polis noktasını ziyaret etti.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka mahallesinde yaşayan bir grup ilk ve ortaokul öğrencisi, İstanbul'daki hain saldırının ardından polis noktasını ziyaret etti.

Ülke genelinde başlatılan;"#PolisiminYanındayım"buluşmalarına bir destek de Kırkalı bir grup ilk ve ortaokul öğrencisi çocuklardan geldi. Minikler, ailelerinin de desteği alarak gittikleri Seyitgazi İlçe Emniyet Amirliği Kırka Polis noktasındaki polis abilerini ziyaret ederek, hem İstanbul'da yapılan hain ve alçak terör saldırısından dolayı duydukları üzüntüleri dile getirip taziyede bulundular, hem de Mevlit Kandilini tebrik ettiler.

Ortaokul 6. sınıf öğrencisi Dilşad Yıldız; "İstanbul'da yaşanan olaydan dolayı polis amcalarımızı ziyarete geldik. Polisimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz" diye belirtti. İlkokul 2. sınıf öğrencisi Ayşenur Manaz; "Polis amcalarımızı ziyarete geldik, kandillerini kutlamaya geldik, dünkü olaydan sonra polis amcalarımıza başsağlığını diledik. Polis amcalarımızı çok seviyoruz" diye belirtti. Ortaokul 5. sınıf öğrencisi Mustafa Tepe ise; "Bugün polis amcalarımızın yanına kandilini kutlamaya geldik ve dün gece olan olay için polislerimizin yanına baş sağlığı dilemeye geldik, polisleri seviyoruz" diye belirtti. İlkokul 4. sınıf öğrencisi İklima Yıldız da, "Bugün polis amcalarımızın Mevlit Kandilini kutladık, dünkü olan üzücü olaydan sonrada baş sağlığı diledik. Polis amcalarımızı seviyoruz" diye belirtti.

Seyitgazi İlçe Emniyet Amirliği Kırka Polis Noktasında görevli Polis Memuru Ali Yurttaş ise; "Küçük kardeşlerimiz hem kandilimizi kutladılar, hem de acımızı paylaştılar. Biz de onlarla güzel sohbetler ettik. Mevlitlerini bizler de kutladık, hepsine başarılar diledik" diye belirtti.

Ziyarete gelen çocuklar polis amcalarıyla hoş vakit geçirdiler ve onlarla beraber boyama yaparak unutamayacakları güzel bir zaman geçirdikten sonra yanlarından ayrıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyitgazi Eskişehir İstanbul Kırka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title