Haberler

Kırıkkale Valiliği İhtiyaç Sahibi Çiftlere, Gelinlik ve Damatlık Desteğinde Bulundu

Düğün yapmakta sıkıntı yaşadığını söyleyen damat Gökhan Altan, "Yardım etmesi için Kırıkkale Valiliği'ne başvuruda bulundum" dedi

Düğün yapmakta sıkıntı yaşadığını söyleyen damat Gökhan Altan, "Yardım etmesi için Kırıkkale Valiliği'ne başvuruda bulundum. Bana yardım edeceklerine dair hemen cevap verdiler.

Valimiz Hakan Yusuf Güner, benimle bizzat ilgilendi. Hatta düğünüme de geleceğini söyledi. Ben önce inanmadım. Çünkü 'Kırıkkale valisi benim düğünüme gelmez' dedim. Fakat yanılmışım. Vali düğünüme geldi ve benim nikah şahidim oldu. " şeklinde mutluluğunu dile getirdi.

Vali Güner'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Mihriban Altan da "Valinin eşi Berrin Güner'in nikah şahidim olacağına, rüyamda görsem inanmazdım. Düğünüme gelerek beni mutlu etti " diye konuştu.

Nikah şehitliği sonunda Valinin eşi Berrin Güner, evlilik cüzdanını Mihriban Altan'a verdi. Nikah sonrasının ardından piste çıkan çift, sazlar eşliğinde oyunlar oynadı.

Devletin sıcak ellini düğünlerinde bir daha gördüğünü ifade eden genç çiftlerin yakınları ise vali ve eşine, kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür etti.

Kırıkkale, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title