Haberler

Kırıkkale Şehidine Ağlıyor

Siirt'te Bölücü Terör Örgütü PKK'nın Döşediği Mayının Patlaması Sonucu Şehit Olan Jandarma Uzman Çavuş Serbülent Yalçın, Kırıkkale Nur Camii'nde Kılınan Cenaze Namazının Ardından Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Siirt'te bölücü terör örgütü PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serbülent Yalçın, Kırıkkale Nur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Ramazan Can ve Murat Yılmaz, J. Alb. Fuat Karatay, Garnizon Komutanı Vekili Albay Mehmet Çetin, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde konuşan şehit babası Ali Yalçın, "Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'yı her zaman yok edecek güçte. Evladımın kanı yerde kalmasın.

Benim canım yandı. Sabrımız taştı artık" dedi.

Şehit Yalçın'ın Malatya'da kendisi gibi uzman çavuş olarak görev yapan ağabeyi Güngör Yalçın da üniformasıyla kardeşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

29 Haziran'da senelik iznini geçirmek için geleceği Kırıkkale'den yeni görev yeri olan Yozgat'a gitmeye hazırlanırken şehit olan Uzman Çavuş Serbülent Yalçın'ın eşi Seçil Yalçın'ın eşinin tabutuna sarılarak ağlaması törene katılanları gözyaşına boğdu. Törende sık sık 'Şehitler Ölmez Vatan bölünmez. Kahrolsun PKK' sloganları atıldı.

Nur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan şehit Jandarma Uzman Çavuş Serbülent Yalçın'ın naaşı, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Koçubaba kasabasında gözyaşları arasında toprağa verildi.

(SY-ES-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title