Haberler

Kırıkkale: Kırkkale Zabıtası'ndan Dilenci Operasyonu

Kırıkkale Zabıta Müdürlüğü Tarafından İl Genelinde Duygu Sömürüsü Yaparak Para Toplayan Dilencilere Yönelik Bir Operasyon Düzenlendi.

Kırıkkale Zabıta Müdürlüğü tarafından il genelinde duygu sömürüsü yaparak para toplayan dilencilere yönelik bir operasyon düzenlendi.

Düzenlenen dilenci operasyonunda aralarında çocuk yaşta 3 kişinin de bulunduğu toplam 10 kişi suçüstü yakalandı.

Zabıta Müdürlüğü'ne getirilerek üst araması yapılan 10 dilencinin üzerinde toplam 128 YTL bozuk para çıktı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli olarak yapılan operasyonda suçüstü ele geçirilen dilencilerinin 5'nin üzerinde kimlik çıkmadı. 18 zabıta memurunun katıldığı operasyonda ilginç görüntülerde ortaya çıktı. Yakalan kişiler dilencilik yaptıklarını kabul etmezken suçüstü yakalanan 2 bayanın ise hamile olması dikkat çekti.

Dilencilere yönelik olarak başlatılan operasyonların bayrama sonuna kadar aralıksız süreceğini ifade den Zabıta Müdürü Fatih Tuncay, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı nedeniyle Kırıkkale halkının dini duyguların sömürülmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Dilenciler konusunda başlattıkları çalışmaya Kırıkkale esnafının da destek vermesini isteyen Tuncay, "Zabıta Müdürlüğü olarak başlattığımız bu çalışmaya maalesef esnafımız duyarsız kalıyorlar. Biz dilencileri toplanken vatandaşlarımız toplanıp bakıyorlar. Onlarında çıkıp zabıtalara destek vermesi bekliyoruz" diye konuştu

Ele geçirilen 128 YTL paraya el konularak belediye gelirler Müdürlüğe, yaşı küçük olan 3 çocuğun ise Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiğini kaydeden Zabıta Müdürü Tuncay, Kırıkkale'de yaşadıkları belirlenen dilencilerin evlerine incelemek için gidileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title