Haberler

Kırıkkale: Kırıkkale'de Facia Ucuz Atlatıldı

Kırıkkale'nin Nokta Mevkiinde İki Aracın Birbirine Hafif Şekilde Çarptığı Kaza, Az Daha Faciaya Dönüyordu. Kaldırım Taşı Yüklü Kamyon Sürücüsünün Alkollü Olduğu İçin Kaza Yaptıktan Sonra Hareket Halindeki Arabadan Atlayarak Kaçtığı İddia Edilirken, Kamyon 30 Metre Gittikten Sonra Kaldırımı Aşarak Benzinliğe Varmadan Devrildi.

Kırıkkale'nin nokta mevkiinde iki aracın birbirine hafif şekilde çarptığı kaza, az daha faciaya dönüyordu. Kaldırım taşı yüklü kamyon sürücüsünün alkollü olduğu için kaza yaptıktan sonra hareket halindeki arabadan atlayarak kaçtığı iddia edilirken, kamyon 30 metre gittikten sonra kaldırımı aşarak benzinliğe varmadan devrildi.

Kırıkkale'nin nokta mevkiinde önceki akşam bir kaza yaşandı. Ölü ve yaralının olmadığı kazada facia ucuz atlatıldı. Metin Paçacı yönetimindeki bir araç, Samsun Yolu üzerinden Ankara istikametine giderken, Bağlarbaşı istikametinden gelen kaldırım taşı yüklü bir kamyonla hafif şekilde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki araç da yolun diğer tarafına geçmek zorunda kaldı. Bu sırada alkollü olduğu iddia edilen kamyon sürücüsü, hareket halindeki araçtan atlayarak kaçtı. Sürücüsü olmayan kamyon, yaklaşık 30 metre gittikten sonra kaldırımı aşarak benzinliğe ulaşmadan devrildi. Sürücüsüz kamyonun üstlerine geldiğini gören vatandaşların sağa sola kaçıştığı belirtilirken; olay yerine gelen emniyet güçleri uzun süre aracın sürücüsünü aradı. Bu sırada olay yerinde sürücü yakınları polisle tartıştı. Kaza bölgesine sonradan gelen bir kişi şoför olduğunu iddia ederken, emniyet güçleri yaptıkları inceleme sonrasında şoför olabileceği düşünülen ve alkollü olan iki kişiyi merkez karakoluna götürdü. Uzun süre kendisinin değil de babasının aracını kullandığı iddia eden Volkan Ok'un ise yapılan incelemeler sonunda aracı kullandığı ve 145 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title