Haberler

Kırıkkale: Kırıkkale Amatör Takımlarının Antrenman Sahası Sıkıntısı

39 Amatör, 41 Okul Takımının Bulunduğu ve 5 Bin Lisanslı Sporcunun Spor Yaptığı Kırıkkale'de Antrenman Sahası Sıkıntısının Aşılmasını İsteyen Kırıkkalespor Altyapı Sorumlusu Yusuf Bedir, Yetkilileri Göreve Çağırdı.

39 amatör, 41 okul takımının bulunduğu ve 5 bin lisanslı sporcunun spor yaptığı Kırıkkale'de antrenman sahası sıkıntısının aşılmasını isteyen Kırıkkalespor Altyapı Sorumlusu Yusuf Bedir, yetkilileri göreve çağırdı.

Bedir, yaptığı açıklamada, "Altyapı kurulduğu günden bu yana emek veriyoruz. Bünyemizde yetişen futbolculardan 1 yılda 15'ini profesyonel takımlara kazandırdık. Bizler yağmurda çamurda idman yaparken kimse görmüyor. Okullarımızdaki futbolcular, okullarından geç saatte çıkıyor. Akşam idman yapacak bir sahamız yok. Karakteri sağlam, ahlaklı, sağlıklı nesillere hizmet için bu konuya çözüm bulmak gerek. Zor şartlarda yetişen amatör sporcuların idman saha sıkıntısı artık çekilmez oldu. Fikret Karabudak Stadı'nın yanında Kaletepe civarında daha önce idman sahası için düzeltilmiş bir yerde çalışmalarımızı yapıyoruz. Sadece biz değil, bütün amatör takımların durumu bizimki gibi. Onlar da burada çalışmalarını yapıyorlar. Alkoliklerin ve onların şarap şişelerinin arasında amatör sporcunun idman yaptığını düşünmek bile çok çirkin. Yetkilileri bu konuda uyarıyor, göreve davet ediyorum" dedi.

Mevcut idman sahasının ıslah edilmesi ve spora kazandırılması için Kırıkkalespor Kulübü'nün, Makine ve Kimya Endüstri Kurumu ile görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının sahanın atıl kalmasına neden olduğunu kaydeden Yusuf Bedir, Vali, Belediye Başkanı ve İl Spor Müdürlüğü'nün de konuya eğilmesini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title