Haberler

Kırıkkale: İşyeri Yıkımına Polis'ten Sıkı Tedbir

Kırıkkale'de Bir Balık Satış Yerinin Yıkımı, Çevreye Rahatsızlık Vermemek İçin Belediye Ekipleri Tarafından Pazar Gününe Ertelendi.

Kırıkkale'de bir balık satış yerinin yıkımı, çevreye rahatsızlık vermemek için belediye ekipleri tarafından Pazar gününe ertelendi.

Kırıkkale Ovacık Mahallesi Azapoğlu Camii Caddesi'nde, mahkeme kararıyla yol açılması için Belediye tarafından yıkılmak istenen bir balık satış yerinin kaldırılması işlemi, çevrenin rahatsız edilmemesi için Pazar gününe ertelendi. İşyerinde olay çıkmaması için polis ve zabıta ekipleri sıkı güvenlik tedbiri aldı. Bu arada yetkililere çevre işyeri sahiplerince itiraz edildi. Ticari faaliyetlerinin engelleneceğini söyleyen esnaf, yıkımın Pazar günü yapılmasını istedi. Yetkililer, bu talebi olumlu karşılayarak, işyerinin bir bölümünü iş makinasıyla yıktıktan sonra işlemi pazar günü tamamlamak üzere olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title