Haberler

Kırıkkale: Ehliyetsiz Sürücünün Kullandığı Akülü Araç Trafikken Men Edildi

Kırıkkale Cumhuriyet Caddesi'nde Kavşakta Nokta Görevi Yapan Trafik Polisleri, Ehliyeti Olmadan Akülü Aracıyla Gezen Bir Gence Ceza Kesti.

Kırıkkale Cumhuriyet Caddesi'nde kavşakta nokta görevi yapan trafik polisleri, ehliyeti olmadan akülü aracıyla gezen bir gence ceza kesti.

Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Talip Turan, babasının kendisine aldığı akülü bisikletle evine giderken kavşakta görevli trafik polisleri tarafından durduruldu. Polisler, sürücü gençten ehliyet ve ruhsat istedi. Akülü bisiklet sürücüsü çantasından çıkardığı bisikletin garanti belgesi ve kullanma kılavuzunu vererek kendisinin bisikleti kullanmak için ehliyet ve ruhsata ihtiyacı olmadığını iddia etti. Durumu merkeze telsizle bildiren polis, sürücünün yakınlarını çağırarak durumu incelemek üzere karakola gitti. Yapılan kontrollerde akülü aracın, motorlu bisiklet statüsünde trafikte uygulamaya tabi olduğu gerekçesiyle trafikten men edildiği, ehliyetsiz sürücüye de cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title