Haberler

Kırıkkale: Dünya Boks Şampiyonu Serdar Üstüner'e Silahlı Saldırı

Mühimmat Spor Boks Kulübü Bünyesinde Spor Yapan, 67 Kiloda Dünya ve Avrupa Şampiyonu Olan Serdar Üstüner, Uğradığı Silahlı Saldırıda Sırtından Vuruldu.

Mühimmat Spor Boks Kulübü bünyesinde spor yapan, 67 kiloda Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Serdar Üstüner, uğradığı silahlı saldırıda sırtından vuruldu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kırıkkale Üniversitesi eski Rektörlük Binası yakınında Millet Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Serdar Üstüner'in (23) henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartıştığı M.B. tarafından vurulduğu bildirildi.

Sırtından vurularak yaralanan Serdar Üstüner ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Dr. Bayram Işık'ın müdahalesinin ardından başarılı bir operasyon geçirdiği ve hastanede tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Olay spor camiasında üzüntü ile karşılanırken, Serdar Üstüner'i vurduktan sonra kaçan M.B.'nin yakalanması için polis geniş çaplı bir operasyon başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title