Haberler

Kırıkkale'de Zihinsel Özürlü Genç Kızın Midesinden Kol Saati Çıktı

Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne Diş Ağrısı Şikayeti ile Getirilen Esen Avan (26) Adlı Genç Kızın, Kardeşine Ait Kol Saatini Yuttuğu Belirlendi.

Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne diş ağrısı şikayeti ile getirilen Esen Avan (26) adlı genç kızın, kardeşine ait kol saatini yuttuğu belirlendi.

Bu sabah ailesi tarafından şiddetli ağrıları olduğu için Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne getirilen zihinsel engelli Esen Avan adlı genç kız, diş ünitesinde muayene edildi ancak dişlerinde ağrıya neden olabilecek bir problem olmadığı belirlendi. Bu gelişme üzerine genç kızı muayene eden Hastane Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Öncel, yapılan tetkikler sonrasında genç kızın midesinde yabancı bir cisim bulunduğunu belirledi. Genç kızı hemen ameliyata alan Başhekim Öncel yaklaşık 1 saat süren başarılı bir operasyonla midesinde bulunan kol saatini çıkarttı.

Genç kızın midesinden çıkartılan kol saatinin ağbeyi Murat Avan'a ait olduğu ve yaklaşık 2 yıl önce yuttuğu belirlendi.

Ameliyattan sonra İHA muhabirine bilgi veren abla Fatma Avan, zihinsel özürlü olan kız kardeşinin son iki yıldır şiddetli ağrılardan muzdarip olduğunu belirterek, "Kardeşimin son iki yıldır çektiği ağrılardan hem biz hem de kendisi bıkıp usanmıştık. Zihinsel özürlü olduğu için bize derdini anlatamıyordu. Zaman zaman ağrı kesici ilaçlar kullanarak acısını dindirmeye çalıştık. Ağrıları dayanılmaz hale gelince dişinde ağrı olabileceğini düşünerek Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne geldik. Muayene edildi ancak dişlerinde problem olmadığı söylendi. Bunun üzerine ağrının nedenini bulunması için doktorlardan kız kardeşime chep-up yapmalarını istedik. Yapılan inceleme sonunda midesinde erkek kardeşimin 2 yıl önce kaybettiği kol saati çıktı. Yapılan ameliyat ile kız kardeşim ağrılarından kurtuldu. Doktorlara minnettarız "dedi.

(AT-BÖ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title