Haberler

Kırıkkale'de Soba Zehirlenmesi

Kırıkkale'de sobadan sızan gazdan İl Sağlık Müdür yardımcısının annesi ve babası zehirlendi.

Kırıkkale'de sobadan sızan gazdan İl Sağlık Müdür yardımcısının annesi ve babası zehirlendi. Müdür yardımcısı Seçkin Yücel'in annesi öldü, babası yoğun bakıma alındı.

Kırıkkale'nin Etiler mahallesi 1220 sokak No. 4 de oturan Neziha Yücel (68), Çerkez Yücel (71) sobadan sızan gazdan zehirlendiler. Kırıkkale il Sağlık Müdür yardımcısı Seçkin Yücel'in anne ve babasına ulaşamaması üzerine gittiği evde, anne ve babasını hareketsiz halde buldu. Yücel'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Zehirlenme teşhisiyle tedavi altına alınan çiftten Neziha Yücel doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çerkez Yücel ise yoğun bakıma alındı.

Yücel çiftinin akşam saatlerinde soğuk nedeniyle sobayı yakarak yattıkları ve sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenirken, olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title