Haberler

Kırıkkale'de meydanlar güvercinlere kaldı

Güncelleme:

Kırıkkale'de korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle insanların dışarı çıkmaması ile meydanlar güvercinlere kaldı.

Kırıkkale'de korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle insanların dışarı çıkmaması ile meydanlar güvercinlere kaldı.

Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren korona virüs (Covid-19) salgının hızla yayılmasının ardından ülkede 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlar ile 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Tarihin en sakin günlerini yaşayan Kırıkkale'de vatandaşlar uyarıları dinleyerek evlerinden dışarı çıkmazken, kentin en işlek caddeleri ve meydanlar güvercinlere kaldı. Kırıkkale Valiliği tarafından sosyal medyadan yapılan paylaşımda ise, "Meydan güvercinlere kaldı. Onların da bu durumdan memnun olmadığı belli. Elbette bu meydanlar yine cıvıl cıvıl olacak. Yalnızca biraz sabır" ifadelerine yer verildi.

Kent genelinde polis, bekçi ve zabıta ekiplerince tüm kamuya açık mekanlarda kalabalık oluşturacak şekilde vatandaşların bulundurulmaması sağlanıyor. Sosyal mesafeye en az 3 adım olarak mutlaka riayet edilmesi için uygulamalar titizlikle yürütülüyor. Öte yandan önlem amaçlı dezenfeksiyon çalışmaları da kent genelinde devam ediyor. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Kırıkkale Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title