Haberler

Kırıkkale'de İlköğretim Öğrencisi Dövüldü

Kırıkkale Polisi Mustafa Necati İlköğretim okulunda polis kılığında okula gelerek ilköğretim öğrencisini götürüp döven 2 kişiyi arıyor.

Edinilen bilgiye göre, cuma günü Mustafa Necati İlköğretim Okulu 8/D sınıfında okuyan U.Ş., kendisinin polis olduklarını söyleyen kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından sınıftan alındıktan sonra dövüldüğünü ve parmağını kırdıklarını iddia etmesi üzerine Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek zanlıları bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

U.Ş. isimli öğrenci polise verdiği ifadesinde aynı sınıfta okuyan D.K. adındaki öğrenci arasında bir gün önce çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra okul idaresi tarafından barıştırıldıklarını ve bir gün sonra sabah saatlerinde 8/D sınıfına kendilerine polis olarak tanıtan kimliği belirlenemeyen 2 kişi geldiğini ve kendisini sınıftan alarak özel oto ile boş bir araziye götürerek dövdüklerini ve tekrar okul önüne bıraktıklarını söyledi. U.Ş. "Sabah saatlerinde sınıfına giren iki kişi kendilerini polis olarak tanıttılar ve beni sordular ve bunun üzerine bizimle geleceksin dediler. Oto ile birlikte beni okuldan uzaklaştırıp dövdüler. Bu arada parmağımı da kırdılar ve başıma vurdular" dedi.

(BÖ-BÖ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title