Haberler

Kırıkhan Çamsarı Mahallesi Temiz Suya Kavuştu

Güncelleme:

HATSU, Hatay'ın 15 ilçesinde başlattığı içmesuyu hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam edildiğini bildirdi.

Yaşam kaynağımız olan içmesuyunu vatandaşlara sağlıklı ve temiz bir şekilde ulaştırılması hedefiyle çalışmalarını devam eden Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında içmesuyu şebekesi olmayan ve eski olan noktalara yönelik şebekelerin yenilendiğini kaydetti.

Çamsarı Mahallesi'ndeki meskenlere temiz, sağlıklı ve güçlü içmesuyuna kavuşturacak çalışmada 63'lük borularla 800 metre yeni şebekenin döşendiğini aktaran HATSU, çalışma sayesinde birçok meskenin temiz suya kavuştuğunu aktararak, hayata geçirilen projeler sayesinde vatandaşların paslı, topraklı ve deforme olmuş borulardan kurtulduğuna dikkat çekti.

Vatandaşlara temiz içmesuyu iletme, temiz çevre ve sağlıklı yaşam ortamını sağlamak amacında olduklarını belirten HATSU, kent genelinde yapılan çalışmalar ile içmesuyundaki kayıp kaçağı minimum seviyeye düşürmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırıkhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title