Haberler

Talihsiz Kadının, Kırık Ayak Parmağı Yerine Sağlam Parmağını Ameliyat Edip Platin Taktılar

Güncelleme:

Yalova'da, ayak parmağındaki çocukluktan kalma kırık için hastaneye giden kadının, sağlam parmağı ameliyat edilerek 5 platin takıldı.

Yalova'da, ayak parmağındaki çocukluktan kalma kırık için hastaneye giden kadının, sağlam parmağı ameliyat edilerek 5 platin takıldı. Kadın, ameliyatı yapan doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken, hastane de idari soruşturma başlattı.

KIRIK PARMAK YERİNE SAĞLAM PARMAĞINI AMELİYAT ETTİLER

Yalova'da, sol ayak parmağındaki çocukluktan kalma kırıktan rahatsız olan 27 yaşındaki Büşra Nergiz doktora başvurdu. Ufak bir operasyon ile kırığı düzeltebileceğini söyleyen doktor, Nergiz'e ameliyat için tarih verdi. 13 Temmuz 2018 tarihinde Ö.A tarafından ameliyat edilen Nergiz'in kırık parmağının yerine sağlam olan sol ayak baş parmağı ameliyat edilerek 5 adet platin takıldı.

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI

Ağrıları arttığı için ayağına bakan Büşra Nergiz, kırık parmağına dokunulmadığını, sol ayak baş parmağının alçıya alındığını fark etti. Uzm. Dr. Ö.A sorun olmadığını haftaya diğer parmağını da ameliyat edebileceğini söyledi. Nergiz, hastaneden taburcu olur olmaz soluğu savcılıkta aldı. Hastanede, doktor hakkında soruşturma başattı.

DOKTOR 'BU ŞEKİLDE OLMASI GEREKİYORDU, 3 GÜN SONA GEL DİĞERİNİ AMELİYAT EDERİZ' DEDİ

Büşra Nergiz, "Ayak orta parmağımda küçükken bir kırılma olmuş iki yerinden bununla ilgili şikayetim vardı doktora gittim. Röntgen çekildiğinde kırığın olduğunu bu parmağın ameliyatla düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Ameliyat olduktan sonra ayağımda sargılar vardı. Ameliyatımın nasıl geçtiğini görmek istedim. Baş parmağım sarılıydı. Baktığımda ağrıyan parmağıma işlem yapılmadığını gördüm. Doktora siz sağlam parmağımı ameliyat ettiniz dediğimde bu şekilde olması gerekiyordu istiyorsan üç gün sonra gel diğerini de ameliyat edebiliriz dedi. Ben orada hasar gördüm dedi. Sağlam parmağıma beş tane platin takıldığını taburcu olduğumda öğrendim ve bunu ayak üstü söyledi parmağına beş platin takıldı diye. Ben sağlam parmağıma neden platin takıldığını sorduğumda da 'bu önemli değil istersen çıkartırsın istersen kalabilir' dedi. Bu şekilde beni mağdur etti Bununla ilgili avukatımızla gerekli yerlere başvurduk" dedi. Hastane yönetimi, doktor hakkında idari soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalova 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

ENESSON:

sonra diyorlar ki bu doktorları neden dövüyorlar?!

17
1
yanıtYanıtla
....:

sağlam insanları ameliyat ediyorlar biri buna dur desin

15
2
yanıtYanıtla
melih:

kızımın ayağı kırıldı femur kırığı acile gittik filim çektiler baktı lifleri kopmuş ameliyat dedi sonra polikinliğe gönderdi gittik ortopedi doktoru oda bağlar kopmuş ameliyat dedi kızım 6 yaşında nasıl bağları kopar kabullenemedim alçı odasındaki ısparda kemik hasatanesinden mezun olan lise düzeyi alçıcı çocuğa yalvardım baktı en son kırık dedi nasıl ya nasıl iki doktor görmedi bu gördü kırıgı yazıklar olsun kızımı hiç yokken ameliyata alacaklardı kırığı tespit ettik deyince bizi tersleyip

14
0
yanıtYanıtla
1453:

Doktor mu at gitsin

yanıt4
yanıt3
sonuç ortada:

ceza alan doktor duymadım, bu kaçıncı sağlam gözü ameliyat edeni mi dersiniz hastaya açıklama tenezülünde bulunmayanı mı insan canı bukadar ucuz olmamalı doktor diye bukadar rahat olamaz. yorulduysan sıkıldıysan maaşın azsa defol evinde otur. bu adam ve bunun gibiler meslekten men edilmedikçe daha çok duyarız bunları

14
0
yanıtYanıtla
X-RAY:

DOKTORLARIN COĞU HARAM PARA KAZANIYOR. BİR ÇOĞUDA HİÇ BİRŞEY BİLMİYOR. İLAÇ VER GEÇMEZSE BİR DAHA GEL,

10
3
yanıtYanıtla
ENAZ 2 DOKTORA GİDİN:

senin işin can üzerine böyle ihmal olmaz, sarhoş muydu acaba. . . . . . . bu kaçıncı böyle haber, bu . . . . doktor ceza alıcak mı şüpheli. madem dikkatsizsin asistanın olsun yanında insafsız adam. bu ne lakayıtlık terbiyesiz küstah dolu bunun gibisi. . . . . AMAN DOKTOR DİYE HEMEN GÜVENMEYİN. ENAZ 2 DOKTORA MUTLAKA GİDİN. . KAÇ KİŞİDEN, BUNUN GİBİ DOKTORLARIN GEL AMLYAT EDELİYİM DEDİĞİ HASTANIN, BU TEŞHİSİ DOKTOR KOYMUŞ OLMAZ DİYEN DÜRÜST DOKTOR VASITASYILA ŞİFA BULDUĞUNU DUYDUM

12
1
yanıtYanıtla
Yaziktir:

ben omuz agrusi icin fizik tedaviye basladim. Fizyoterpist bayan nerede geziyordu bilmiyorum. Stajyer kiz 4 tane vakumu omyzuma yanyana tutturdu. Akabinde omyzumda kasinti basladi. Kuza soyledim iyilesiyordur o dedi. Yirmi dakika sonra vakumu cikardiginda butun omuzum yanmisti. Suan tum omuzumda su kabarciklari var. Kac gunde duzelirim bilmiyorum. Eger cok paran yoksa iyilesemiyorsun malesef. Allaha emanet yasiyoruz

9
1
yanıtYanıtla
cvv:

Benimde sağlam dişi çektiler. Sallananın kendi kendine düşmesini bekliyorum artık.

9
1
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

Sahip olduğu vasıfları kötü niyetle kullanarak mazluma eziyet edenin, icraatlarının karşılığını ahirette alacağı kesin olmakla beraber, onun için rezillik dünya hayatında başlar. En büyük düşmanımız cehalettir. Hiç olmazsa günde 1-2 saat kadın programları yada film izlemek yerine kitap okumak, yapacağımız gelişme çabası için en sağlıklı ilk adım olacaktır. .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title