Haberler

Kırgın Çiçekler Dizisi Final Yapıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezonlarla reyting rekorları kıran, ancak bu sezon beklenen patlamayı yapamayan Kırgın Çiçekler dizisi için final kararı alındı.

Türkiye'deki televizyon izleyicisi yeni başlayan dizilere fazla şans tanımıyor. Severse tam seviyor, sevmezse ipe götürüyor. Ancak bu ipe götürülme durumu sadece yeni diziler için geçerli değil. Öyle ki kendini yenilemeyen, sürekli kendini tekrarlayan dizilere de Türk izleyicinin toleransı az.

Bu dizilerden biri de geçtiğimiz sezonlarda reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler oldu. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta yazarı Mesut Yar, "Dizinin final yapacağından söz ediliyor" dedi.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

"Kırgın Çiçekler" (atv) bu sezon zirve yarışından koptu. Açıkçası hikayesiyle kimseyi mutlu ettiğini söyleyemem...

Hep aynı trajediler ve yapay mutluluklar etrafında dönen ve sadece isimleri değişen karakterler izleyiciyi sıktı...

Eh, bu meseleyi de birkaç kez köşeye taşıdık. Neyse, gözün gördüğünü yapım ve yayın tarafı da görmüş olmalı ki dizinin final yapacağından söz ediliyor. Yine de bu dizinin ömrü hiç de kısa olmadı. Böyle düşününce başlı başına bir başarı hikayesidir. Dağılıp dökülmeden bitirilmesi de öyle...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mesut Yar Türkiye Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (29)

N.Akkaya:

ne kadar sevindim yaa. . inşallah bu hafta biter. hayattan soğuttunuz beni. .

11
3
yanıtYanıtla
...:

kemal gitti dizi bitti resmen . . kemalim yaptı yapacağını ahha :)

8
2
yanıtYanıtla
Byn.:

İsabet olmuş, beş kız ölup ölüp diriliyordu..

8
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

VATANDAŞLA DALGA GEÇİYORLAR DİZİ DEĞİL SAÇMALIK

7
1
yanıtYanıtla
X:

Finally Final oldum su an lol SONUNDA BITTI!

5
1
yanıtYanıtla
FG:

Nihayet biter umarım. . Tepelerine bi yıldırım düşmediği kalmıştı.

4
1
yanıtYanıtla
GÖKÇEK WEDERSON:

BENİM KEMALİM YAPMAZ

3
1
yanıtYanıtla
yk:

geçikmiş bir işti. sonunda

2
1
yanıtYanıtla
Selin:

Hayır yaa bitmesin arka sokaklar 12 sezon devam ediyor ona bir şey demiyor su nuz da bu diziyi m kötü lü yor sunuz bir sürü dizi bit me si gereken yerde kırgın çiçekleri neden final oluyor ben seviyorum beni meralden ayır, ma yın yalvarıyorum izlediğim tüm dizi ler bitti bunu bari elimden almayın üst kurul yaVarıyorum şevkat yerimdari bitirin bu dizi masum hayatım da gördüğüm beni bağlayan tek dizi

1
1
yanıtYanıtla
ceren ceren:

bu dizi mi masum? uyanın lütfenn. ya da masumiyet ne, haberiniz yok

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title