Haberler

Kırçiçeği 30.Yılını İftarlık Gazoz Filminin Galasıyla Kutladı

Güncelleme:

Başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın oynadığı, Yüksel Aksu'nun Ege'nin sıcak fonunda geçen İFTARLIK GAZOZ filminin rüzgârı bu kez Ege'nin incisi İzmir'de, filmin sponsoru Kırçiçeği Restoranlar Zinciri'nin sponsorluğunda esti.

Gala öncesinde düzenlenen kokteylde, Kırçiçeği'nin menüsünden; çorba, lahmacun, pide, kebap ve tatlıların tek lokmalık lezzetlerinden oluşan ikramlardan tatma fırsatı bulan konukların damaklarında da eşsiz bir tat bıraktı.

Gecede basın mensupları da ekibi yalnız bırakmadı.

BİR RESTORAN ZİNCİRİ DÜŞÜNÜN 30. DOĞUM GÜNÜ'NDE BİR FİLME SPONSOR OLAN

Kırçiçeği Genel Müdürü; Meryem Dilşad İpbaş; 30 sene önce İzmir'in Bornova ilçesinde başlatmış olduğumuz lezzet serüvenimiz her geçen gün gelişerek, büyüyor. Kırçiçeği Ege bölgesini anlatan bu filmin bir parçası olmaktan ve 30. Yaşımızı İftarlık Gazoz ile kutlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Gişemiz bol olsun inşallah. Kuruluşumuzdan bu yana Niyet iyi; akıbet iyi diyerek; dürüstlük, güven ve çalışkanlıktan ödün vermeden, işimize tutkuyla bağlı kalarak çalışıyoruz. Doğduğumuz topraklara sahip çıkarak, topluma yarar sağlamak için sosyal sorumluluk projelerine hep destek olmaya çalışıyoruz. Bizim işimiz pide, çorba satmak değil yalnızca. Biz misafirlerimizi kültür, sanat, spora verdiğimiz destekle doyurduğumuza inanıyoruz. Bodrum'da bulunan ve bugün aramızda olan, "Kırçiçeği Bayan Basketbol" takımının ana sponsoru olduk. İnşallah kulüp başkanımız Yiğit Özmen ile 3 Şubat Çarşamba günü Bodrum da Federasyon ve basın mensupları eşliğinde protokolümüzü imzalayacağız."

HAYTAP ile yaptıkları işbirliği ile ayda 2 ton yiyecek sağlayan Kırçiçeği aynı zamanda Kitvak' a da destek oluyor. Ayrıca ailenin memleketleri olan Aydın Karacasu da 2013 yılında eğitim öğretime başlayan 30 derslikli Anadolu Lisesi'de bulunuyor.

GAZOZ KAPAKLARI BU KEZ İZMİR'DE AÇILDI

Yönetmen Yüksel Aksu, başrol oyuncuları Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar ile birlikte tüm oyuncuların katılımıyla, gerçekleşen etkinliğin organizasyonunu Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi gerçekleştirdi.

İFTARLIK GAZOZ filminin galasına, şehrin cemiyet ve iş dünyasından önemli isimlerin yanı sıra Ege Bölgesi'nden üst düzey protokol mensupları da katıldı. Ama gecenin, özellikle de Yüksel Aksu'ya en büyük sürprizi Muğla'dan gelen ve aralarında Dondurmam Gaymak filminin oyuncularının da olduğu grup oldu.

Seyircilerin arasından geçerek sahneye çıkan filmin yönetmeni Yüksel Aksu, başrol oyuncuları Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar, Okan Avcı, Ümmü Putgül, Yılmaz Bayraktar ve yapımcı Elif Dağdeviren kırmızı halıda seyircileri selamladı.

Seyirciler ile selfie çekilen film ekibinden başrol oyuncusu Cem Yılmaz; "Çekimleri 9.5 hafta süren ve içinde olmaktan mutluluk duyduğum İftarlık Gazoz filminin İzmir galasında bizi çok güzel ağırladınız. Bu filmde siz varsınız, Egeliler var, filmi seveceğinize eminiz. Hepinize çok teşekkür ederiz" dedi.

Filmin senaristi ve yönetmen Yüksek Aksu; "Ben İzmirlilerin yarı çocuğu sayılırım, sizden bir ricam var. Bakın Cem Yılmaz'ı Ege'ye transfer ettik. Beni mahcup etmeyin, bana kendi sahamda gol yedirmeyin, öbek öbek toplanıp filmi seyretmeye gidin.

Halkın da büyük ilgi gösterdiği bu özel gecede, kokteylin ardından basın buluşması ve film gösterimi yapıldı.

Gösterim sırasında kahkaha ve gözyaşı birbirini takip etti. Filmin sonunda gözyaşları içinde oyuncuları tebrik eden İzmirli sinemaseverler, özellikle Cem Yılmaz ile Berat Efe Parlar'ın performansına övgü yağdırdılar.

GECEDE SELFİE ÇILGINLIĞI

Bu özel geceye yoğun ilgi gösteren ve saatler öncesinden kapıda kuyruk oluşturan izleyiciler, filmin öncesinde kırmızı halıda fotoğraflar çekilip sosyal medyada paylaştılar.

Gösterimin ardından Yüksel Aksu ve Cem Yılmaz başta olmak üzere tüm ekiple sohbet etme fırsatı da buldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüksel Aksu Cem Yılmaz İzmir Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title