Haberler

Kırcasalih Toplulaştırma Projesi

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, 'Kırcasalih Toplulaştırma Projesi'nin 2010 Yılı Ödeneği 2,3 Milyon Tl Olarak Belirlendi' Dedi

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, 'Kırcasalih Toplulaştırma Projesi'nin 2010 yılı ödeneği 2,3 milyon TL olarak belirlendi' dedi.

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, 'Kırcasalih (II) kısım proje kapsamında yer alan Edirne İli İpsala İlçesi merkez, Sultan Beldesi, Balabancık, Ahırköy, Sarıcaali ve Meriç'in Adasarhanlı köylerinde 22.891 hektarlık alanda ihale çalışmaları tamamlanmış ve 2005 yılı Kasım ayı içerisinde proje ihale edilerek yüklenici firma tarafından çalışmalara başlanılmıştı. Söz konusu projeye şimdiye kadar 4,4 milyon TL ödenek tahsis edilmiş olup, 2010 yılı ödeneği ise 2,3 milyon olarak belirlenmiştir' dedi.

Budak, arazi toplulaştırması ile devlet tarafından sağlanan hizmetlerin etkinliğinin arttığını, tarımsal üretimde modern tekniklerin uygulanması ve arazilerinin sulama ile ulaşım ağının inşasının sağlanmasıyla birlikte üretimde verimlilik artışının gerçekleştirildiğini de bildirdi.

(SAR-MHD) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title