Haberler

Kıran: "İddialar Gerçek Dışı"

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran, Kendisi ve Fenerbahçe Kulübü Konusunda Son Dönemde Ortaya Atılan İddialar ile İlgili Bir Açıklama Yaparak, "Bazı Basın Organlarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ağzından, Kendisine Haluk Ulusoy ile Barışması Halinde Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunun Garanti Olacağını Söylediğim Yönündeki İddiaların Yanı Sıra Fenerbahçe Kulübü Hakkında İthamlarda Bulunan Kişinin Tarafımdan Yönlendirildiği İddiaları Yer Almıştır. Her İki Açıklama da Gerçek Dışıdır" Dedi.

Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Tahir Kıran, kendisi ve Fenerbahçe Kulübü konusunda son dönemde ortaya atılan iddialar ile ilgili bir açıklama yaparak, ''Bazı basın organlarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ağzından, kendisine Haluk Ulusoy ile barışması halinde Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun garanti olacağını söylediğim yönündeki iddiaların yanı sıra Fenerbahçe Kulübü hakkında ithamlarda bulunan kişinin tarafımdan yönlendirildiği iddiaları yer almıştır. Her iki açıklama da gerçek dışıdır'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title