Haberler

Kiraladıkları Evde Tuhaf Olaylar Yaşayan Aile, Tatil Fotoğraflarında Gördüklerine İnanamadı

İspanya'nın gözde yazlık beldelerinden birinde tatile giden aile, kiraladıkları evde yaşadıkları tuhaf olaylardan sonra evlerine dönüp tatil fotoğraflarına bakarken gördükleri karşısında şoke oldu.

45 yaşındaki Trace Edwardsom isimli kadın, tatil için gittiği İspanya'da kaldığı evde fotoğraftan çektirdikten sonra gördüklerine inanamadı.

GİZEMLİ EL KIZIN BELİNDE

Tarragona şehrinde bulunan Salou kasabasında tatil yapan Anne, tatil boyunca gözleri ile bir şey görmemelerine rağmen kaldıkları evde tuhaf şeyler olduğunu söyledi. Evde çekilen fotoğraflardan birinde, kızı Madison'ın belinden sıkan bir el gören kadın ne yapacağını bilemedi.

"FISILTILAR VARDI"

Anne, kaldıkları apartman dairesinin sürekli zilinin çaldığını ama kapıyı açmaya gittiklerinde kimseyi görmediklerini anlattı. Anne, bir gece kızı odasındayken korku içinde yanına koşarak odada bazı insanların fısıldadığını söyledi.

FOTOĞRAFLARDAKİ SIRRA AÇIKLAMA GETİREMEDİLER

Bir başka fotoğrafta ise anne-kızın arkasında görülen kafanın kime ait olduğu anlaşılamadı. Genç kız, çektiği fotoğrafları bilgisayara yükleyince gerçek fark edildi.

Tracey, ailenin Salou'ya yaptığı tüm seyahat sırasında garip olaylarla boğulduğunu iddia etti.


500

Yorumlar (50)

KOMEDİ:

bu dünyada cinde yok hayalette buna inanın. geçen gün allah ile konuştum bu konuyu kandırıyorlar sizi diyor. bu şeytan yok mu diyor hep bunun suçu diyor biraz fazla namaz kılın sizin sayenizde onu yenecem diyor allahın çabalarını boşa çıkarmayalım iddalaşmışlar bir kere kitabın başında ha gayret.

8
436
yanıtYanıtla
Fahrettin:

Allah belanı versin yalancı sahtekar.

yanıt6
yanıt0
SERSERI:

KENDİ ELİNİ ARKADAN UZATMI İNSANLAR TROLAMAYA ÇALIŞIYORLAR GUNDULER:))

52
2
yanıtYanıtla
psychopath:

Türkiyenin hali çok duman, çok boktan. Şu manşetleri bir okudum, insan Türk olmaktan utanıyor.

17
36
yanıtYanıtla
Maho:

La giro olay ispanyada olmus haberi nerenle okudun

yanıt21
yanıt4
Tc:

Madem Turk olmaktan utanıyorsun seni sınır dışı edelim ozaman TURK olmakla gurur duyulur ancak.

yanıt16
yanıt8
SİHİRBAZ:

O zaman senin utanmana gerek yok. . . . Sen git cedlerinin yaşadığı ülkelere türkiye sana batar. . . Diğer taraftan çıkar. . . .

yanıt10
yanıt4
Eser:

Bu hayaletlerde ya fotoğrafın kıyısında ya köşesinde, Ya kapının kıyısında ya camın arkasında. Adam gibi poz verenini görmedik bunların zaten.

42
1
yanıtYanıtla
Gangiister:

Bunuda haber yapmak için kendilerince komplo etmisler.. kız kendi elinin gölgesini gösteriyor bunu anlamayacak ne var..

27
4
yanıtYanıtla
Cem:

Olay kurgu olabilir ama pek gölgeye de benzemiyor

yanıt1
yanıt9
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title