Haberler

Kinetix'in yeni reklam yüzü Murat Dalkılıç oldu

Güncelleme:

Ünlü sanatçıyla 7 ayrı reklam filmi çekildi.

Türkiye'nin en çok sevilen gençlik markalarından Kinetix'in yeni marka yüzü, başarılı sanatçı Murat Dalkılıç oldu. "Bize Her Gün Kinetix" sloganıyla yola çıkan reklam filmi serisi, Murat Dalkılıç'ın günün her anında Kinetix ayakkabı giydiği renkli karelerle ekrana geliyor.

Çekimleri 4 günde tamamlanan ve Türkiye'de ilk defa haftanın her günü için yazılan 7 ayrı senaryodan oluşturulan reklam filmi serisinde; Murat Dalkılıç'ın müzik ve fotoğraf stüdyosunda, provada, konserde, sinemada kısacası günlük hayatının her anında Kinetix ayakkabılarla çekilen enerjik görüntüleri yer alıyor. Haftanın her gününe özel bir film çekildiğinden, medya planı da o güne özel çekilen film yayına girecek şekilde planlandı. Filmde; Murat Dalkılıç kimi zaman aksiyon sahnesinde zorlu bir kovalamacanın içinde görünürken, kimi zaman da eğlenceli bir dans sahnesinde karşımıza çıkıyor. Tüm sahnelerde renkli görüntülere şahit olacağımız reklam filmi serisinde, yeni sezon Kinetix ayakkabılar da filmin hakkını veriyor.

Vietnam ajansın hazırladığı reklam filmlerinin yapımcılığını Short Cut üstlenirken, yönetmen koltuğunda Müfit Samık yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Dalkılıç Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title