Haberler

Kınalı Kuzulara Mehterli Uğurlama

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, ay yıldızlı tişörtler giyen asker adayları, dualar ve mehter marşlarıyla uğurlandı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, ay yıldızlı tişörtler giyen asker adayları, dualar ve mehter marşlarıyla uğurlandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 96/2 celbinde silah altına alınacak askerler için coşkulu bir uğurlama merasimi düzenledi. Adnan Menderes Meydanı'ndaki törene Kaymakam Mustafa Masatlı, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, protokol mensupları, asker yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kurtulan, askerliğin bu milletin yüreğinde özel bir yeri olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hiç bir gücün bozamayacağını belirten Başkan Kurtulan, "Askerlerimizi yetiştiren anne ve babalar, bayramlarda kurbanlara, uğurladıkları gelinlik kızlarına ve vatan müdafaasına gönderdikleri evlatlarına kına yakmayı unutmazlar. Hilalin yükseldiği her yerde bu milletin bütün değerleri vardır. Dünya tarihinde askerine sevgili Peygamberimizin ismini veren bir milletin mensubu olmakla iftihar ediyoruz. Yapacağınız bu kutsal hizmette başarılar diliyor, kazasız, belasız bir askerlik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci ise evlatlarını peygamber ocağına gönderen ailelerle TSK'nın bir neferi olarak gurur duyduklarını söyledi.

Coşkulu anların yaşandığı törende Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı'nın konseri ile moral bulan asker adayları için dualar edilerek, hayırlı tezkereler dileğinde bulunuldu.

Programın ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, asker adaylarına çeşitli hediyeler verdi - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Mustafa Masatlı Menderes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title